Keystone logo
Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Introduktion

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College ( ASU MLFTC ) skaber viden, mobiliserer mennesker og tager skridt til at forbedre uddannelsen.

Mary Lou Fulton Teachers College-fakultet skaber viden ved at trække fra en bred vifte af akademiske discipliner for at få indsigt i vigtige spørgsmål om læringsprocessen, undervisningspraksis og effekterne af uddannelsespolitikken.

Mary Lou Fulton Teachers College mobiliserer mennesker gennem bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer, gennem ikke-graders professionelle udviklingsprogrammer og socialt indlejret, multilateral samfundsengagement.

Mary Lou Fulton Teachers College tager handling ved at bringe mennesker og ideer sammen for at øge individuelle læreres kapacitet og forbedre uddannelsessystemernes præstationer.

Principled Innovation er kerneværdien, der inspirerer alle aktiviteter på Mary Lou Fulton Teachers College: vores akademiske programmer; vores strategiske initiativer hvordan vi underviser og lærer, og hvordan vi interagerer med hinanden og med de samfund, vi tjener.

På Mary Lou Fulton Teachers College ønsker vi at skubbe samtale og handling om uddannelse ud over det normale. I denne blog deler jeg og andre tilknyttet MLFTC noget af det, vi laver, og hvorfor vi gør det. Vi reflekterer over, hvad vi har lært, og hvad der fortsat udfordrer os.

Placeringer

 • Tempe

  South Forest Mall,1050, 85281, Tempe

  • North Mountain Village

   North Mountain Village, USA

   • Mesa

    Mesa, USA

    Spørgsmål