Keystone logo
Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Introduktion

The New College of Interdisciplinary Arts and Sciences på Arizona State Universitys pulserende vestcampus fokuserer på en personlig læringsoplevelse og de komplekse og unikke måder, som forskellige studieretninger interagerer med og påvirker hinanden for bedre at forberede dig på fremtiden.

Bachelor- og kandidatuddannelserne, der tilbydes inden for New College, er designet til at give innovative kurser og praktiske oplevelser for at forberede de studerende på de sociale, økonomiske, politiske og kulturelle udfordringer, de vil stå over for på et hurtigt voksende, forskelligt globalt marked.

Nye collegeprogrammer lægger vægt på oplevelsesmæssig læring, der spænder over akademiske discipliner og tilskynder til forståelse for alle former for kreativitet. Hvert program giver undersøgelse og udforskning, der fremmer en dybere forståelse af den menneskelige oplevelses mangfoldighed og indbyrdes afhængige natur.

En læseplan, der understøtter en medfølende og kreativ tilgang til kompleksiteten i den virkelige verdens udfordringer er et kendetegn for New College. Ved omhyggeligt udformning af kurser til disse grader er det nationalt anerkendte ASU New College fakultet forpligtet til at udvikle programmer, der lærer studerende at pleje og udvide deres intellektuelle nysgerrighed.

Nye college-programmer og kurser hjælper studerende med at udvikle et kritisk syn baseret på observation og en lang række undersøgelsesmetoder, der forbereder dem til at blive uafhængige tænkere, der har beføjelse til at hjælpe med at forme deres samfund.

Placeringer

  • Phoenix

    North 47th Avenue,13591, 85051, Phoenix

    Spørgsmål