Keystone logo
Athena School of Management

Athena School of Management

Athena School of Management

Introduktion

Athena School of Management er Indiens mest eksklusive Business School beliggende i Corporate Hub i Hiranandani Gardens, Powai i Mumbai. Athena fokuserer på at skabe fremtidige virksomhedsledere gennem flere praktikophold, globale alliancer, In Depth Corporate Connect & Cutting Edge Pædagogik.

Athena tager et nyt kig på Management Education, med fokus på en Corporate Slutbrugerdrevet pensum, designet og undervist af de bedste fra Corporate India for at skabe den næste generation af virksomhedsledere.

I et dynamisk og hurtigt udviklende forretningsmiljø tilstræber vi at skabe fremtidsklare virksomhedsledere og iværksættere, der ikke bare tilpasser sig forandringer - de er forandringen!

Vores motto er "Consilio Et Animis", som er latin for "By Wisdom & Courage" - de to kvaliteter, der er nødvendige for, at vores studerende når toppen af succes !!

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Mumbai

  Technology Street, 400076, Mumbai

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål