Keystone logo
Atlantic University College

Atlantic University College

Atlantic University College

Introduktion

Atlantic University College er en non-profit institution for højere uddannelse med speciale i digital kunst og videnskab, grundlagt i 1983, produktet

om en drøm af oberst Ramón Barquín og Dr. Teresa de Dios Unanue. Det begyndte at operere i Guaynabo, hvor der ikke var nogen universitetsinstitution, i 1984 med 125 studerende, og det er placeret i centrum af byen.

Det er den første højere uddannelsesinstitution, der blev etableret i denne kommune under navnet Atlantic College, der senere udviklede sig til Atlantic University

College i 2011. Det har modtaget Emmy® og Telly Awards for sine animerede produktioner.

Det blev godkendt af Rådet for videregående uddannelser at begynde operationer med associerede grader og baccalaureategrader i 1983, senere, i 2001, blev det autoriseret til at tilbyde kandidatuddannelser.

Efterhånden som uddannelsesmulighederne er vokset, er Atlantic University College vokset med dem og tilbyder sine studerende et personligt affektivt miljø, som også giver dem mulighed for at udvikle holistisk som individer. Det er bevidst om sit engagement i at tilbyde en uddannelse, der tilskynder til ekspertise inden for hvert af sine undervisningsområder inden for digital kunst og videnskab, hvor det med succes har placeret sig selv og på ethvert andet voksende marked i og uden for vores land. Land.

De akademiske tilbud er i overensstemmelse med den institutionelle filosofi baseret på principperne om tilgængelighed for alle mennesker og tilpasning til samfundets behov og i harmoni med kravene fra den humanistiske, videnskabelige og teknologiske viden, der er nødvendig for et konkurrencedygtigt individ i et samfund. globalt inden for digital kunst og videnskab.

Midlerne modtaget af institutionen har gjort det muligt for udviklingen af 28 højteknologiske laboratorier at deltage i den type akademiske tilbud, den tilbyder og støtte undervisnings-læringsprocessen i overensstemmelse med dens institutionelle mission.

Placeringer

  • Guaynabo

    Calle George L Colton,9, 00969, Guaynabo

    Spørgsmål