Keystone logo
AUC The American University in Cairo

AUC The American University in Cairo

AUC The American University in Cairo

Introduktion

The American University in Cairo (AUC) blev grundlagt i 1919 og er en førende engelsksproget, amerikansk liberal arts, amerikansk akkrediteret institution for videregående uddannelser og centrum for den intellektuelle, sociale og kulturelle liv i den arabiske verden. Universitetet står som et skillevej for verdens kulturer og et pulserende forum for begrundede argumenter, livlig debat og forståelse på tværs af en mangfoldighed af sprog, faciliteter og menneskelige oplevelser. Dets fællesskab af studerende, forældre, fakulteter, personale, forvaltere, alumner og andre generøse sponsorer repræsenterer mere end 60 lande.

Universitetet tilbyder 40 bachelor-, 52 kandidat- og 2 ph.d. programmer forankret i en liberal arts uddannelse, der tilskynder eleverne til at tænke kritisk og finde kreative løsninger på konflikter og udfordringer, regionen og verden står over for. Det tilbyder også en globalt anerkendt professionel samfundsbaseret uddannelse på engelsk for at imødekomme behovene i de dynamiske egyptiske og bredere regionale økonomier.

Universitetets uddannelsesmæssige aktiver omfatter den største engelsksprogede akademiske bibliotekssamling i Egypten, tre moderne teatre og 15 tværfaglige forskningscentre. Universitetets moderne, 260 hektar store nye Cairo-campus udgør en visionær investering i fremtiden for Kairo, Egypten og regionen. Campus er en topmoderne facilitet for avanceret forskning, innovativ undervisning, livslang læring og borgerligt engagement.

Chartret og akkrediteret i USA og Egypten, The American University i Cairo er en uafhængig, ikke-for-profit, lige muligheder institution.

Hvorfor studere på AUC?

akademikere

AUC tilbyder mere end 2000 kurser inden for 40 majors og 55 mindreårige på forskellige områder inden for et amerikansk liberal arts -system undervist af fakulteter fra hele verden. Uanset om du gerne vil studere STEM på et af de 10 bedste universiteter i regionen, studere forretning på en af 1% af triple-crown akkrediterede handelsskoler verden over eller lære arabisk på en institution med 60+ års erfaring med at undervise arabisk til diplomater, forskere og journalister, AUC har noget for enhver smag!

Lær mere om AUCs akademiske programmer her .

Karrierecenter

AUC's praktikpladser, arbejdsstudier og jobskygger giver dig mulighed for at forbedre dit CV, når du tjener din grad. AUC's Career Center tilbyder en række tjenester til at hjælpe studerende og alumner med at identificere deres karrieremål og veje samt få erhvervserfaring, mens de studerer på AUC ved at tilbyde ægte, praktisk karriereerfaring, der trækker over 25 års faglig ekspertise. Etableret i 1991, det er det første universitets karrierecenter i Mellemøsten.

Læs mere om AUC's Career Center her .

Læring ud over klasseværelset

Gør Kairo til dit klasseværelse med praktiske oplevelser ved at træde ind i den virkelige verden og udforske de travle gader i det historiske Kairo og unikke steder i hele Egypten. Sæt teori i praksis ved at arbejde sammen med fakulteter og forskere om emner, der er unikke for Egypten og Mellemøsten, og løse reelle samfundsproblemer gennem arbejde med lokale, nonprofit -organisationer, sociale virksomheder og regeringskontorer.

Oplev Egypten

Oplev Egyptens vidundere med forskellige aktiviteter, der tager dig fra de unikke gader i det historiske Kairo til de gamle faraoniske templer i Luxor og dybt ind i Det Røde Hav.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Cairo

  AUC New Cairo, AUC Avenue, P.O. Box 74, 11835, Cairo

  • Cairo

   AUC Tahrir Square, 113 Kasr El Aini St., P.O. Box 2511, 11511, Cairo

   • New York

    New York Office, 420 Fifth Avenue, Third Floor, NY 10018-2729, New York

    Spørgsmål