Keystone logo
University of Auckland Business School

University of Auckland Business School

University of Auckland Business School

Introduktion

University of Auckland

University of Auckland er et omfattende universitet med 40.000 studerende, der tilbyder bachelor-, postgraduate- og ph.d.-programmer på tværs af en bred vifte af discipliner.

University of Auckland ligger i New Zealands største by og den kommercielle hovedstad. Det er en sikker, multikulturel og levende by med 1,5 millioner indbyggere, der tilbyder en fremragende livskvalitet. Auckland blev rangeret som tredjebedste by i Mercers 2017 Quality of Living Survey.

Handelsskole

University of Auckland Business School er en af Asia-Pacifics førende forskningsledede business schools, kendt for ekspertise og innovation inden for forskning, læring og partnerskab med virksomheden. Akademisk personale er forpligtet til at levere undervisning og forskning af høj kvalitet om emner, der er fremadrettede og relevante.

Andre fordele for studerende:

  • Business klasser finder sted i Owen G Glenn Building, en topmoderne facilitet, der indeholder foredragssale, caselokaler, computerlaboratorier og studierum.
  • Vi tilbyder mange spændende og udfordrende muligheder for personlig udvikling gennem en bred vifte af co-curricular aktiviteter, herunder business case-konkurrencer.
  • Handelsskolen ligger i gåafstand fra bymidten.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Auckland

    The University of Auckland Business School Owen G Glenn Building 12 Grafton Road, , Auckland

Spørgsmål