Keystone logo
Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Introduktion

Etableret i 1990, Auckland Institute of Studies (AIS) er en af ​​New Zealands største private uddannelsesinstitutioner.

Vi tilbyder en bred vifte af NZQA-godkendte kvalifikationer, herunder certifikat, eksamensbevis, bachelorgrad, kandidateksamen, og diplomuddannelser og uddannelser for indenlandske og internationale studerende. AIS tilbyder en række kurser i erhvervslivet, turisme ledelse, gæstfrihed ledelse, informationsteknologi og business administration. Vores hurtigt voksende MBA-program er en af ​​de største i New Zealand, og vores engelskspråklige sprogcenter tilbyder kvalifikationer i EFL, EAP, IELTS Preparation og Business English.

Vi er placeret i Mount Albert i Central Auckland og opererer fra to attraktive campuser. Vores St Helens campus ligger i en parklignende omgivelser ved siden af ​​Chamberlain Park Golf Course og var engang St Helens Auckland Maternity Hospital. Vores Asquith campus ligger fem minutters gang væk, tæt på indkøbscenteret St Lukes og med fremragende transportforbindelser til byen og de centrale og vestlige forstæder.

AIS fleksible tre-semester system og cross-credit anerkendelse giver eleverne mulighed for at spore deres studier og få en start på deres karriere. Vi yder assistance til studerende om beskæftigelsesproblemer under og efter deres studier - dette inkluderer assistance med CV-forberedelse og interviewfærdigheder, jobplacering og praktikophold. Vores Online Visa Office giver internationale studerende mulighed for at behandle visa på campus.

Vi sikrer, at et venligt, plejende miljø balancerer og støtter vores strenge og krævende akademiske programmer. Studerende ved AIS oplever ekspertiseret personlig uddannelse i små klasser - vores erfarne og tilgængeelige undervisningsfakultet værdsætter personlig kontakt med studerende.

Vi giver vores studerende, hvad enten de er fra New Zealand eller udlandet, alt hvad de behøver for at føle sig trygge og selvsikker, mens de studerer hos os. Vi sikrer, at de er veludstyrede til at lykkes, når de har afsluttet deres kvalifikationer.

Placeringer

  • Auckland

    PO Box 2995, 1140, Auckland

Spørgsmål