Keystone logo
Augustine Institute

Augustine Institute

Augustine Institute

Introduktion

Augustine Institute grundlagt i 2005 under ærkebiskop Chaput i Denver, CO af Dr. Tim Gray og Dr. Jonathan Reyes, og har tjent de troendes behov i den nye evangelisering i 14 år.

Vi tæller nogle af de store mestre i de sidste par årtier i Kirken blandt vores kandidater. I dag har Augustine Institute ud over Graduate School udvidet sig til at udvikle det bedste indhold til at nå katolikker på alle stadier af deres trosrejse - fra udgivelse af bøger til udvikling af sogneprogrammer, opbygning af strategiske partnerskaber i kirken og teknologiske platforme som FORMED.

I 2015 fusionerede vi med Lighthouse Catholic Media og hjalp med at fremme vores indsats for evangelisering med et dybt indholdsbibliotek, evangelister i sogne rundt om i landet og gode partnerskaber med organisationer som Ignatius Press. Fra dette forhold udviklede vi den FORMED-platform, der integrerer over 60 katolske apostolater, når 900.000 lægkatolikker og befinder sig i mere end 5.000 sogne.

Vores dedikerede personale, ledet af vores Executive Leadership Team, bringer mange års erfaring sammen for fortsat at drive den nye evangelisering frem gennem ortodoks undervisning og innovative tilgange.

Placeringer

  • Greenwood Village

    South Syracuse Way,6160, 80111, Greenwood Village

    Spørgsmål