Keystone logo
The American University of Rome

The American University of Rome

The American University of Rome

Introduktion

Det Amerikanske Universitet i Rom (AUR) er et af de ældste gradskompetente amerikanske universiteter i Italien. Studerende opnår en akkrediteret amerikansk bachelorgrad ved afslutningen af ​​det akademiske program (typisk fire år i varighed.) US bacheloruddannelsen er universelt anerkendt som en standard for succes for videregående uddannelse.


AUR bruger Rom som sit klasseværelse og Italien og Europa som uvurderlige ressourcer. Det amerikanske universitet i Rom forbereder eleverne til at leve og arbejde på tværs af kulturer gennem sine praktiske tværfaglige akademiske majors, muligheder for at lære gennem rejser og praktikophold og dets multikulturelle fakultet og personale. Studerende vælger fra otte bachelor-uddannelser:

Undervisningen er på engelsk . Studerende, hvis engelsksproglige færdigheder har brug for udvikling, kan ansøge om Intensive Academic English Language Course for at drage fordel af en fuld akademisk læseplan på The American University of Rome . Gennem dette program vil eleverne udvikle tal, lytte-, skrive- og skrivefærdigheder på engelsk, mens de deltager i udvalgte kreditbaserede General Education-kurser på AUR.

Entré er konkurrencedygtig. AUR tiltrækker studerende fra over 40 lande og tilbyder sine studerende at studere i udlandet, såsom: Kina, Ecuador, England, Grækenland, Spanien og de fineste universiteter i USA. Ansøgninger accepteres rullende og studerende vælges uden hensyn til alder, race, køn, trosretning, national eller etnisk oprindelse eller handicap.

Avanceret stående kan ydes til akademiske kreditter optjent på institutioner uden for USAs universitetssystem. Kandidater i besiddelse af legitimationsoplysninger som den italienske Maturità, International Baccalaureate, British GCSE A niveauer og andre tilsvarende programmer vil blive evalueret og avancerede kreditter ydet på grundlag af evaluering.

I de fleste tilfælde kan det første år på college (svarende til 30 semesterkreditter) gives. Hvis AUR- admissionskontoret bestemmer, at en studerende ellers fuldt ud er akademisk kvalificeret, men at engelsksproglige kvalifikationer kan hæmme starten på en vellykket akademisk oplevelse, kan der kræves et personlig akademisk semester eller år på AUR .

Det amerikanske universitet i Rom er forpligtet til at bistå elevernes økonomiske behov ved at tilbyde forskellige akademiske stipendier og stillingsstillinger til studerende til kvalificerede studerende.

Efter graduering er de fleste AUR- kandidater enten ved at fortsætte deres uddannelse eller vælger at gå ind på arbejdspladsen straks. Af de studerende, der vælger at komme ind på arbejdspladsen efter eksamen, var 86% beskæftiget på mindre end et år (fra september 2010 data formelt og offentligt rapporteret til Akkrediteringsrådet for Uafhængige Colleges and Schools (ACICS).

AUR er akkrediteret og / eller anerkendt af: Middle States Commission on Higher Education (USA), USA's Department of Education, Department of Education i delstaten Delaware, Rom Tribunal og Italian Ministry of Education.

Placeringer

  • Rome

    The American University of Rome Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome , , Rome

    Spørgsmål