Keystone logo
Australian Maritime College

Australian Maritime College

Australian Maritime College

Introduktion

Velkommen til Australian Maritime College ved University of Tasmania - det nationale institut for maritim uddannelse, uddannelse og forskning. AMC er et af de syv stiftende medlemmer af International Association of Maritime Universities, der repræsenterer fem kontinenter.

De voksende maritime sektorer, forsvar, marine og offshore sektorer er et spændende og strategisk vækstområde for AMC og University of Tasmania. Vi er glade for at være en strategisk partner i Naval Shipbuilding College. Vi samarbejder med industrien, regeringen og den akademiske verden for at levere den ekspertise og arbejdsstyrke, der kræves til Australiens kontinuerlige søfartsskibsbygningsprogram.

AMC er globalt anerkendt som et center for ekspertise. Vores pakke med flere millioner specialiserede undervisnings-, lærings- og forskningsfaciliteter er internationalt anerkendt og bruges af forsvar, industri og offentlige organisationer verden over til at besvare førende forskningsspørgsmål. Derudover har vores erfarne undervisnings- og forskningspersonale stærke brancheforbindelser.

Placeringer

  • Newnham

    Maritime Way,100, 7248, Newnham

    Spørgsmål