Keystone logo
Autonomous University of Querétaro

Autonomous University of Querétaro

Autonomous University of Querétaro

Introduktion

Mexico er et land med enorm rigdom. Dets største styrke er dets folk, og for os er det et privilegium at arbejde på vegne af mexicanske unge. Offentlige offentlige universiteter har et enormt ansvar for at tilbyde de muligheder, som vores unge har brug for for deres udvikling.

I dag er det Autonomous University of Querétaro trods af modgang en af de bedste offentlige uddannelsesinstitutioner i landet. Vi er det førende universitet i staten med det største antal akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser.

Mere end 98% af vores professorer har kandidatuddannelser, og vi bidrager med 43% af forskerne inden for det nationale system for forskere; Derudover er 56% af de akademiske organer anerkendt som konsolideret af ministeriet for offentlig uddannelse.

Vi er, hvad tusinder af universitetsstuderende fra tidligere generationer har bygget. Vi glemmer ikke vores oprindelse, da det er grundlaget for vores nuværende. Ligeledes er vi klar over, at hvad vi gør i dag, vil være grundlaget for i morgen.

Vi er et kritisk, men inkluderende samfund. Vores universitet er bygget på forslag, dialoger, debatter og handlinger; mangfoldighed af tanke og ideologi er grundlaget for pluralitet.

Vi er universitetsstuderende forpligtet til vores sociale og miljømæssige miljø; Vi værdsætter akademisk ekspertise, der findes i varme og menneskelig kvalitet; Vi anerkender værdier som en grundlæggende del af menneskelig udvikling i uddannelse af fagfolk og borgere, som vores land kræver.

Vi er et åbent rum, hvor hvert af medlemmerne af samfundet finder muligheden for at udvikle deres kreativitet og talent, hvor der er flere spørgsmål end svar og flere og bedre ideer, der giver os mulighed for at forbedre den individuelle og kollektive kapacitet.

Vi er det sted, hvor drømme bygges, og virkeligheden transformeres.

Placeringer

  • Juriquilla

    Avenida de las Ciencias,s/n, 76230, Juriquilla

    Spørgsmål