Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Introduktion

Dean Velkommen

CAS Dean Peter Starr

Den College of Arts and Sciences ved American University tilbyder dig en udfordrende liberal kunst uddannelse inden for et levende og mangfoldigt samfund af studerende fra alle 50 stater og 150 lande. De College of Arts and Sciences fakultet omfatter nationalt og internationalt bemærket kunstnere, forskere og lærere forpligtet til innovative tilgange til undervisning og ekspertise inden for forskning og kreative bestræbelser. Hvert år verdens ledere, fremtrædende forskere fra andre institutioner, og kendte udøvere i deres områder kommer til campus for at fremme åben debat om aktuelle emner og til at udsætte studerende for cutting-edge udvikling inden for deres områder.

Uanset om du vælger en etableret bachelor større eller inden for graduate studier eller designe din egen tværfaglig grad, vil du deltage i seriøs intellektuel undersøgelse i klasseværelset. Du vil nyde godt af den brede vifte af praktikophold og samfundstjeneste aktiviteter i kunst, uddannelse, humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab i Washington, DC, og har mulighed for-på egen hånd eller i samarbejde med et medlem af fakultetet-til deltage i forskning og kreative bestræbelser såvel som i de mange klubber, studenteraktiviteter og serviceorganisationer på AU campus.

Dine erfaringer i og uden for klasseværelset vil skabe bred vision og forståelse, du bliver nødt til at få succes i din fremtidige karriere og blive en uddannet og ansvarlig borger i verden.

Mission & Fakta

Den College of Arts and Sciences er dedikeret til kvalitet i undervisning, stipendium, kunst, og service til sine lokale, nationale og internationale samfund.

Skolen giver en rig uddannelse i de liberale kunst og videnskab for alle amerikanske Universitets studerende, der tilbyder udfordrende studieprogrammer for sin bachelor-og kandidatniveau store selskaber; og fremmer fremragende forskning, praksis og kreativ aktivitet.

Kollegiet er forpligtet til de centrale henblik på liberal uddannelse: fremme af fri og rationel diskurs, fremme en forståelse af mangfoldigheden af ​​menneskelige erfaring, der giver de kritiske intellektuelle færdigheder er nødvendige for at navigere en verden i hastig forandring, og integrere viden på tværs af faggrænser.

historie

En globalt udsyn, praktisk idealisme, en passion for offentlig tjeneste: De er en del af American University i dag, og de var i luften i 1893, da AU blev chartret af Kongressen. George Washington havde drømt om en "national universitet" i landets hovedstad. Men det tog John Fletcher Hurst at grundlægge et universitet, der på mange måder, inkarnerer denne drøm.

Præsident Woodrow Wilson officielt indviet universitetet den 27. maj 1914 til de første studerende blev optaget. Den College of Liberal Arts blev grundlagt i 1925, med de første 75 studerende indrømmede, at efteråret.

Gennem hele historien om American University, har College of Arts and Sciences skiftet navn flere gange. Først kendt som "College of Liberal Arts," blev navnet ændret til "College of Arts and Sciences" i 1939. I en kort periode var det kendt simpelthen som "Bachelor College", indtil navnet blev konverteret tilbage til "College of Arts and Sciences" i 1956.

Den største skole eller college ved American University, College of Arts and Sciences har i øjeblikket 2.931 studerende, 339 fuldtidsansatte fakultet, og mere end 150 grader, der tilbydes. Mens kollegiet er stadigt stigende, den forpligtelse til at fremme fri og rationel diskurs, fremme en forståelse af mangfoldigheden af ​​menneskelige erfaring, der giver de kritiske intellektuelle færdigheder er nødvendige for at navigere en verden i hastig forandring, og integrere viden på tværs af faggrænser aldrig ændringer.

Placeringer

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Spørgsmål