Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Ave Maria University

Ave Maria University

Ave Maria University

Introduktion

Ave Maria University er en katolsk, højere læreanstaltsinstitution viet til Maria, Guds Moder, inspireret af St.John Paul II og St.Teresa af Calcutta, og dedikeret til dannelsen af glade, forsætlige tilhængere af Jesus Kristus gennem ord og nadver, stipendium og tjeneste.

Ave Maria University er stolt af sin katolske identitet. Den mest pastor Frank J. Dewane, biskop af bispedømmet Venedig i Florida, etablerede Ave Maria University som et katolsk universitet i henhold til retningslinjerne i Code of Canon Law. Anerkendelsen af Ave Maria University som et katolsk universitet gives på universitetets forpligtelse til fortsat at blive styret af den katolske kirkes lære og trofasthed til den apostoliske forfatning Ex Corde Ecclesiae.

”Universitetet giver et så tydeligt udtryk for den katolske uddannelses mission.” (William Cardinal Levada, præfekt for kongregationen for troslæren)

”Og i dag, her ved Ave Maria, her i det sydvestlige Florida, er kirken levende og ung.” (Ærkebiskop Thomas Wenski fra Miami)

"Hvis der nogensinde var en institution, der eksemplificerede Johannes Paul II-generationens ånd, er det Ave Maria University ." (Carl Anderson, Supreme Knight of The Knights of Columbus)

Ave Maria University grundlagt i troskab til Kristus og hans kirke som svar på Vatikanets II opfordring til større lægevidenskab i nutidens samfund. både nationale og internationale indstillinger. Universitetet tager som sin mission sponsorering af en studieplan for liberal kunstuddannelse dedikeret, som formuleret i den apostoliske forfatning Ex Corde Ecclesiae, til fremme af menneskelig kultur, fremme af dialog mellem tro og fornuft, dannelse af mænd og kvinder i intellektuelle og moralske dyder ved den katolske tro og til udviklingen af professionelle og præ-professionelle programmer som svar på lokale og samfundsmæssige behov. Som en institution, der er forpligtet til katolske principper, anerkender universitetet vigtigheden af at skabe og vedligeholde et miljø, hvor tro informerer samfundets liv og tager udtryk i alle dets programmer. Universitetet anerkender den centrale og uundværlige rolle, som det almindelige i bispedømmet Venedig spiller for at fremme og hjælpe med at bevare og styrke universitetets katolske identitet.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Ave Maria

    Avenue Maria Boulevard,5050, 34142, Ave Maria

    Spørgsmål