Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Introduktion

Historie Aserbajdsjan Arkitektur og Byggestyrelsen Universitet går tilbage til oprettelsen af ​​republikkens fakultetet for civilingeniører i de 20-erne af det sidste århundrede.

I 1975 udstedte han et dekret om etablering af Aserbajdsjan Institut for Byggeri og Anlæg. I 1992 modtog instituttet universitetsniveau og blev omdøbt som Aserbajdsjan Arkitektur og Byggestyrelsen Universitet.

mål vores universitet - uddannelse af kompetente, kvalificerede og tillidsfulde fagfolk klar til at konkurrere i deres felt.

I øjeblikket AzUAC - Er en videnskabelig og uddannelsesmæssig kompleks, som omfatter en bred vifte af uddannelsesprogrammer. Der fungerer gymnasiet med fysik og matematik, College of Civil Engineering, samt 7 store fakulteter på universitetet: arkitektur, bygning, konstruktion, teknologi, forsyning og kommunikation vand systemer, transport, økonomi, byggeri, mekanik og informationsteknologi, samt fakulteter erhvervsuddannelse og almen uddannelse for udenlandske borgere.

På University of 2-trins uddannelsessystem (bachelor og master), i mange specialiteter modtager ph.d.-programmet, der er yderligere former for uddannelse (avancerede kurser, sprog og edb-kurser) for tjenestemænd, fagfolk og alle dem, der ønsker at få en anden grad. Træning foregår i aserbajdsjanske, russisk og engelsk (i marken arkitektur og byggeri).

I alt universitetet har over 6500 studerende graduate, postgraduate studerende og praktikanter, samt udenlandske statsborgere. Vores kandidater arbejder i næsten 100 lande over hele verden.

Følgende områder er udpeget som de vigtigste udviklingsmål:

overholdelse af uddannelsesmæssige standarder med internationale standarder; at forbedre kvaliteten af ​​uddannelse gennem brug af ny IT-teknologi deltagelse i internationale programmer og projekter, der tager sigte på mobilitet for de studerende og undervisere; udvidelse af antallet af produktion base for den praksis, de studerende, både i republikken og i udlandet; forbedring af videnskabelige, logistiske og information base.

AzUAC er placeret på et areal på 5,5 hektar, der er fire akademiske bygninger, Lyceum bygning, et sportscenter, gæstgiveri, spisestue, et par cafeer. Der er en campus, der er vært for en af ​​fem boliger og uddannelsesmæssige bygning.

Universitetet har en grundlæggende bibliotek med en fond på mere end 460.000 bøger, blade, samlinger af abstracts. Designet skakklub, sportsklubber, kreative amatør grupper, folkemusik instrumenter ensemble, KVN (KVN), den intellektuelle ungdomsklubben "debat". Og afholder udstillinger af kreative værker af studerende i udstillingshallen.

I 2014 har universitetet bestået staten akkreditering.

Forberedende Fakultet

Forberedende fakultet for udenlandske borgere i Aserbajdsjan University of Architecture og Byggestyrelsen (Az.UAS) som en separat enhed blev etableret ved kendelse af Undervisningsministeriet i 1984 og er den Training Center af præ-universitetsuddannelse. I løbet af de sidste par år på fakultetet blev trænet og modtaget certifikater for mere end 3.000 udenlandske statsborgere fra næsten 60 lande i verden: Europa og Afrika, Mellemøsten og Latinamerika, Asien og SNG.

Fakultetet består af Institut for aserbajdsjanske, russisk og tekniske discipliner Department (DTD). I dag de ansatte i afdelingen - er meget metodister, erfarne lærere med mange års erfaring i et udenlandsk publikum.

Fakultetet af professionelt rettet uddannelse for følgende profiler: arkitektoniske, ingeniørarbejde, konstruktion, økonomisk, medicinsk og biologisk og humanitær afhængigt henhold til speciale (uddannelse områder), at de studerende vil få. Træning foregår på PF i den aserbajdsjanske, russisk og engelsk sprog med de nyeste undervisningsmetoder og udvælgelsen af ​​lærebøger og undervisningsmaterialer. På de forberedende fakultet drifts- sprogkurser i aserbajdsjansk, russisk og engelsk. Efter en uddannelse på det forberedende fakultetet af udenlandske studerende modtager en tilstand certifikat (certifikat) efter afslutningen af ​​FS med ret til at fortsætte deres studier i det valgte speciale i Az.UAS, såvel som i andre videregående uddannelsesinstitutioner i Aserbajdsjan.

Forberedende Faculty Az.ASU har samarbejdsaftaler med de forberedende afdelinger af universiteter "Ankara", "Ghazi", med "den tyrkiske center for læring" i Tyrkiet, med det forberedende fakultet Tabriz University i Iran, Moskva Road University, Moscow State University (MSU), russisk Peoples 'Friendship University (PFUR) i Rusland.

Placeringer

  • Baku

    A. Sultanova 11, AZ-1073, Baku

    Spørgsmål