Keystone logo
Babson College

Babson College

Babson College

Introduktion

Babson College , nr. 1 skole for Entrepreneurship i 29 år ifølge US News & World Report , uddanner iværksætterledere, der skaber stor økonomisk og social værdi overalt. Vi tilbyder en bred vifte af graduate business-programmer, både fuldtids- og deltidsmuligheder, idet vi forstår, at hver studerende har unikke personlige og professionelle forpligtelser. Uanset programmet vil du opdage en uddannelse bygget på handling og et fællesskab fyldt med dynamiske iværksætterledere. Hos Babson er vi ubønhørligt fokuseret på følgende:

Omdannelse af studerende til iværksætterledere: Vi mener, at iværksættere ikke er født - de er lavet, og en Babson-uddannelse giver et make-it-happen tankegang og færdighedsforhold, der tilskynder studerende til at se problemer som muligheder, navigere tvetydighed og gribe ind. Iværksætterledere er mere vigtige nu end nogensinde.

Læring ved at gøre : Vi gør mere end at lære dig at tænke. Vi lærer dig, hvordan du gør. Fantastiske oplevelser som vores studerende rådgivningsprojekter, simuleringer i klasseværelset og studerende-ledede fora forbedrer klasseværelsets akademikere med praksis i virkeligheden, hvilket giver de studerende de færdigheder, der er nødvendige for at handle og gøre en effekt nu.

Optimering af dit potentiale: Uanset om det er at starte en venture, skifte industri eller overtage din familievirksomhed, hjælper en Babson-grad studerende med at bevæge sig fra hvor de er, hvor de vil være. Vores lille størrelse betyder, at studerende, fakultet og karriererådgivere skaber en oplevelse, der hjælper hver studerende med at nå deres personlige mål.

Opbygning af din globale oplevelse og netværk: Når forskellige perspektiver mødes, dukker nye ideer op. Hos Bason er mangfoldigheden i vores samfund en styrke, der udvider elevernes perspektiver og forbereder dem til at arbejde på tværs af alle økonomier og kulturer. Babson-oplevelsen er fyldt med tværkulturelt teamwork, globale casestudiediskussioner og internationalt fokuserede begivenheder. Mens karrierer udfolder sig rundt om i verden efter endt uddannelse, er Babson-netværket aldrig langt væk, med 43.000 alumner, der spænder over 129 lande.

På Babson College du med mere end en grad - du får inspiration, værktøjer og make-it-happen tankegang, der er nødvendig for vedvarende professionel succes. Det skyldes, at store iværksætterledere overvinder tilbageslag, trives i usikkerhed og altid søger at finde løsninger, hvor andre kun ser hindringer. At være iværksætterleder vil gøre dig til et aktiv i enhver organisation, i stand til at navigere uklarhed og skubbe fremad, mens andre stadig behandler.

Vi tilbyder følgende fuldtidsuddannelsesprogrammer:

MBA på fuld tid: Gør Babson til dit hjem væk fra hjemmet med en fuldtids-MBA på campus. Fuldfør din grad på et eller to år. Specialiseret med syv MBA-koncentrationer, inklusive STEM-udpegede koncentrationer i kvantitativ finansiering og forretningsanalyse og maskinlæring.

Master of Science i forretningsanalyse: Omdann information til innovation med et fuldtids-STEM-udpeget program.

Master of Science in Finance: Få de økonomiske modellering og kodning færdigheder arbejdsgivere ønsker i dette fuldtids, STEM-udpegede program.

Master of Science i ledelse i iværksætterledelse: Lær, hvordan man begynder at innovere tidligt i din karriere i det fuldtids ni måneders program

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Wellesley

  231 Forest Street, 02457-0310, Wellesley

 • Boston

  100 High Street First and 12th Floors, 02110, Boston

  • Miami

   1200 Brickell Ave, 33136, Miami

   Spørgsmål