Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Introduktion

Om universitetet

Bar-Ilan University , en af ​​Israels største universiteter, tilbyder studerende en bred vifte af unikke akademiske og sociale muligheder, der ikke findes i nogen anden israelsk uddannelsesinstitution.

Siden starten i 1955 har over 130.000 studerende haft gavn af Bar-Ilans eksemplariske akademiske og forskningsfaciliteter og fra sit engagement i at integrere jødisk kultur og tradition i alle studieprogrammer. Ved at sikre Israels bedste forskere og professorer og give eleverne mulighed for at udforske deres jødiske rødder, giver Bar-Ilan University sine elever ressourcer og ekspertise til at lykkes på arbejdspladsen og maksimere deres bidrag til samfundet som uddannede og socialt bevidste borgere.

Studerende fra hele verden vender sig til Bar-Ilan nogensinde år for at studere i vores førende uddannelser. Under vejledning og vejledning af vores prisbelønnede professorer lærer de de kritisk tænkende og analytiske færdigheder, der er nødvendige for at udforske deres interesseområder og akademisk vækst. Bar-Ilan University tilbyder et bredt udvalg af bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer, der anerkendes globalt, herunder en række internationale grader, der undervises på engelsk.

Placeringer

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Israel

Spørgsmål