Keystone logo
© Carrianna Field
Barcelona School of Architecture (ETSAB)

Barcelona School of Architecture (ETSAB)

Barcelona School of Architecture (ETSAB)

Introduktion

Barcelona School of Architecture (ETSAB) er den største og ældste arkitekturskole i Catalonien. Det tilbyder træning i alle universitetsuddannelsescyklusser, både bachelor- og kandidatuddannelser, og har en fremtrædende rolle i forskning i det spanske og latinamerikanske universitet takket være dets fakultets arbejde, der mødes gennem forskningsgrupper ved Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech (UPC). Skolen fører også undervisningen i landskabspleje i Spanien og forbliver i konstant samarbejde med de mest prestigefyldte skoler i Europa.

Som en offentlig skole står dets kald til tjeneste for samfundet som helhed med et stærkt engagement i arkitektur og en moderne by, der er beboelig og kultiveret, og med en særlig følsomhed over for det offentlige, demokratiske og kvalitetsrum. De underviste studier har en stærk teknisk, kulturel og bymæssig komponent, som gør det muligt for vores kandidater at være i de mest forskellige positioner i processen med at definere og opbygge miljøet. At blive liberale fagfolk, embedsmænd eller ansat af industrien, i stand til at forstå virkeligheden gennem det arkitektoniske projekt.

Barcelona School of Architecture blev grundlagt den 18. september 1875 ved University of Barcelona. Dens fortilfælde går tilbage til School of Noble Arts i Lonja, kaldet Escola de Llotja, grundlagt i 1775 og sponsoreret af Junta Particular de Comercio de Barcelona, ​​hvorfra Architecture Class vil blive oprettet, instrueret af Antoni Cellars siden 1817. I 1850 blev undervisningen i professionen Master of Works officiel inden for den gamle skole for ædle kunst, omdannet til Royal Academy of Fine Arts i San Jorge. School of Master Builders er den nærmeste forgænger for School of Architecture. I 1972 var ETSAB medstifter af UPC.

Placeringer

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,649, 08028, Barcelona

    Spørgsmål