Keystone logo
Bath Spa University

Bath Spa University

Bath Spa University

Introduktion

Vær Bath Spa

Bath Spa University handler om mere end at studere. Det handler om at sidde fast i: tænke, lave og gøre. Om at støde på venner på campus, omfavne udfordringer og ægte omsorg. Vi skubber grænser og os selv. Hvis det lyder godt for dig, vil du passe godt ind.

Hvorfor Bath Spa?

Fremragende ry

BeBathSpa101

Vores oprindelse stammer fra 1852 og den originale Bath School of Art, så vi har bygget vores ry på mere end 160 års tradition og succes. Vi vokser også støt med spændende kurser og forskningsområder.

Godt forbundet

BeBathSpa102

Vi har partnerskaber med virksomheder, organisationer og institutioner i alle hjørner af kloden. Du vil se vores studerende på internationale konferencer, ture og arrangementer, fra Edinburgh Fringe Festival til den canadiske "International Next Way". Du forlader Bath Spa som en global borger med ambition, drivkraft og fokus.

Tilgængelig for alle

BeBathSpa103

Tilgængelighed og lighed er vigtigt for os. Det unikke studie- og sociale miljø, vi tilbyder, er en nøglefaktor i vores popularitet. Vores studerende kommer fra en række baggrunde og kulturer, fra alle dele af dette land og i udlandet og med en række akademiske legitimationsoplysninger.

BeBathSpa104
BeBathSpa105
BeBathSpa106
BeBathSpa107

Statistik

Beviset er i statistikken

 • Store kandidatudsigter: 93,7 % af Bath Spa-kandidaterne er i arbejde eller studerer yderligere 6 måneder efter endt uddannelse (HESA: 2014/15 Destinations of Leavers from Higher Education, offentliggjort 2016)
 • Top 5 for kreativitet: Vi er blevet kåret som et af de fem bedste kreative universiteter. (Hvilken? Universitetsstuderende undersøgelse 2016)
 • Du vil være sikker her: Vi er det 2. sikreste universitet i det sydvestlige og 6., når det er rangeret i forhold til næsten 130 andre universiteter og højere uddannelsesinstitutioner i hele England og Wales. (Komplet universitetsvejledning 2015)
 • Bæredygtighed og miljøforpligtelser: Det stopper ikke med menneskerne – vi passer også på vores miljø. Vores Green Focus-politikker gav os en "First Class Honours". (People and Planet Green League 2015)

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Bath

   Bath Spa University, Newton Park, Newton St Loe,

  Spørgsmål