Keystone logo
Bath Spa University MA i Business and Management (Regnskab)
Bath Spa University

MA i Business and Management (Regnskab)

Bath, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 15.905 / per year *

På campus

* international fuld tid | Deltid i Storbritannien: £4.298 | UK fuld tid: £8.595

Introduktion

Dette program gør det muligt for kandidater at opnå en karrierefremmende postgraduate ledelseskvalifikation, der vil ruste dem til at blive fremtidens virksomhedsledere. Det avancerede studieprogram udvikler kommerciel sans, viden, forretning og faglige færdigheder. Det er ideelt for dem, der ønsker at sikre sig en troværdig postgraduate Business & Ledelseskvalifikation.

Tidligere erhvervserfaring og en første grad i Business and Management er ikke afgørende, da programmet udforsker grundlæggende principper for forretning og ledelse og styrker beskæftigelsesevnen.

Studerende vil engagere sig i den avancerede undersøgelse af en bred vifte af organisationer og de hurtigt skiftende miljøer, hvor de opererer både nationalt og internationalt. Studerende vil forbedre både deres akademiske forskningsfærdigheder og de praktiske ledelsesevner, som de skal bruge for at styre menneskelige ressourcer, komplekse organisatoriske systemer og de udfordrende problemer, der påvirker forretningen på en streng, pragmatisk og effektiv måde.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål