Keystone logo
Bath Spa University MSc i kriminologi (campusbaseret)
Bath Spa University

MSc i kriminologi (campusbaseret)

Bath, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 15.905 / per year

På campus

Introduktion

Kriminologi (campusbaseret) MSc

Denne innovative kandidatuddannelse i kriminologi giver dig mulighed for at udvikle specialistviden om de aktuelle temaer og politiske debatter omkring kriminalitet, strafferet, kriminalitetskontrol, politi, penologi og lovovertræderhåndtering. Det udstyrer dig med de intellektuelle, analytiske og forskningsmæssige færdigheder, der er nødvendige for at forstå og anvende kriminologiske teorier og begreber i praksis.

Programmet giver også en dybdegående forståelse af samspillet mellem politik, kriminologi og strafferet, og virkningen af ​​offentlig politik på disse områder. Du vil blive undervist af eksperter fra kriminologisk, sociologisk og juridisk baggrund med professionel strafferetlig erfaring. Du vil også drage fordel af forskningsledet undervisning samt stærke forbindelser til bredere strafferetlige erhverv og industri.

I anerkendelse af dine skiftende behov som studerende og professionel, såvel som presset fra den moderne arbejdsplads, giver denne MSc entydigt dig mulighed for ikke kun at vælge mellem at studere på fuld tid eller deltid, men giver dig mulighed for at overføre til en distance- læringsversion af programmet, hvis dette passer bedre til dine ændrede forhold.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål