Keystone logo
BAU, Centro Universitario de Artes y Diseño de Barcelona Master i boligindretning
BAU, Centro Universitario de Artes y Diseño de Barcelona

Master i boligindretning

Barcelona, Spanien

1 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.320

På campus

Introduktion

Bliv en indretningsarkitekt, der er i stand til at reagere på ændringerne og behovene i et samfund i konstant udvikling.

Kandidatuddannelsen i boligindretning tilbyder værktøjer og viden til at udforske alle de kreative muligheder for boligindretning. Gennem holistisk og tværgående træning med referencer til blandt andet arkitektur, design og visuel kommunikation, søger dette kursus at overvinde nutidens store udfordringer med en kritisk ånd, fantasi og følsomhed.

Kandidatuddannelsen studerer og udvikler nøgleområderne inden for boligindretning, fra opholdsrum (bolig, akademisk, arbejde) og fritidsrum (kulturelt, gastronomisk) til offentlige rum i al deres mangfoldighed. Den udforsker hjem, skoler og kontorer samt museer, restauranter og flygtige konstruktioner med fokus på tradition , men også på innovation og forstyrrelse .

Kandidatuddannelsen betragter indre rum som en komplet sanseoplevelse, der forbinder og kombinerer stof, lys, tekstur og farve, men også følelser, læring og sameksistens , overbevist om deres grundlæggende rolle i et dynamisk samfund i konstant udvikling, der kræver en dybtgående transformation af opholdsrum.

Åbent for designkandidater og kunstnere såvel som ingeniører og arkitekter, og med en global og plural tilgang, fokuserer dette kursus på de studerende til enhver tid, hvilket gør dem til aktive hovedpersoner i spændende forskning baseret på søjlerne i moderne design: kreativitet, bæredygtighed , samarbejde, sundhed og velvære .

Læreplan

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål