Keystone logo
BAUMAN Moscow State Technical University

BAUMAN Moscow State Technical University

BAUMAN Moscow State Technical University

Introduktion

Bauman-universitetets historie begyndte 1. juli 1830, da den russiske kejser Nicholas I godkendte «Forordning om handels- og uddannelsesinstitutioner» og tildelte en af hans boliger, Sloboda Palace, til sine studerende, som var blevet renoveret af den berømte arkitekt Gilardi .

Uddannelse inden for Sloboda-væggene var baseret på princippet om en kombination af teoretisk viden og praktisk uddannelse. Efterfølgende dannede det grundlaget for den ”russiske metode til læreplads”. Siden starten, har Baumann Moskvas stats tekniske universitet uddannet mere end 200.000 fagfolk, der stort set har defineret ansigtet til russisk ingeniørarbejde. Snapwire / Pexels

131999_summer-office-student-work.jpg

Navnene på Bauman-kandidater har en hæderlig plads blandt skaberne af hele det russiske arsenal af militært udstyr, fly og missiler. Desuden blev den første sovjetiske computer oprettet på Bauman University. Derudover er Bauman-kandidater blevet prominente videnskabsmænd og akademikere.

I dag er BMSTU, et nationalt forskningsuniversitet for teknik og teknologi, et af de tre førende universiteter i Rusland og er rangeret som nummer et blandt russiske tekniske universiteter. Ifølge undersøgelser blandt arbejdsgivere er BMSTU en af de tre højere læreanstalter, hvis kandidater er særligt efterspurgt på arbejdsmarkedet. Læsere af portalen «Ekspert» valgte, når de blev bedt om at navngive den institution, de anså for at være af mest national stolthed, Bauman University.

Bestyrelsen for Bauman Universitet består af fremtrædende politiske og offentlige personer, medlemmer af den russiske regering, førende forskere og forretningsfolk. BMSTU er en af grundlæggerne af fonden «Skolkovo». Rektor Anatoly Alexandrov er medlem af fondens råd; Præsidenten for BMSTU, akademikeren Igor Fedorov, er medlem af dens videnskabelige rådgivningskomité. Universitetet giver beboere i «Skolkovo» adgang til sine forsknings- og ingeniørcentre. Universitetet er inkluderet i statens liste over mest værdifulde genstande med kulturarv for befolkningen i Den Russiske Føderation. Buro Millennial / Pexels

131998_pexels-photo-1438081.jpeg

Placeringer

  • Moscow

    105005, Москва, 2-я Бауманская ул., д. 5, стр. 1, , Moscow

Spørgsmål