Keystone logo
BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

Introduktion

Vores programmer afbalancerer praktisk træning med den vejledende og forretningskendskab, som studerende har brug for for at blive effektive beslutningstagere inden for en kompleks gæstfrihedsorganisation. Når du er uddannet fra BBI , vil du være rustet til at påtage sig meningsfulde ansvarsområder tidligt i din karriere og være et produktivt teammedlem fra din første dag i jobbet.

Undervisningsprogrammerne såvel som struktur, mål, strategier og pædagogik er de samme i begge institutter. Det samme gælder for lærerstabene, der deler erfaringer og færdigheder mellem de to enheder, der er opnået siden 1990. året for BBI oprettelse. BBI institutioner er først og fremmest designet som "School for Hospitality and Tourism Business" med en international dimension. Vores strategi er baseret på at være dynamisk, åben og involveret i "vidensamfundet" - den europæiske vision for fremtiden. Faktisk, takket være denne vision, har videregående uddannelse også gavn af fantastisk vækst.

Vores institutter er særligt ansete for deres pædagogiske innovation, og vores undervisning skiller os ud af beskeden på grund af vores konstante søgen efter excellence. Vores resultater, hvad angår elevtilfredshed, ægte professionelle åbninger og forhold til gæstfrihed og turistindustrien, viser, at vi er en del af de øverste akademiske institutioner for ledelsesstudier.

BBI tilbyder 3-årige bachelor- og 1-årige kandidatuddannelser inden for en virkelig international ramme, der vil sikre de kreative individer, med lidenskab og som deler fælles værdier, er klar til at imødegå udfordringerne inden for ledelse af gæstfrihed og turistindustri. Vi tilbyder førsteklasses uddannelse til en karriere inden for gæstfrihed og turisme - den hurtigst voksende industri i verden.

Programmerne afspejler hovedsagelig det angelsaxiske uddannelsesformat, hvor der lægges vægt på en praktisk, pragmatisk og tværfaglig tilgang til læring. De tre hovedkerner i læseplanerne er:

  • Operations management education
  • Erhvervsuddannelse
  • Praktisk uddannelse - praktikophold

Placeringer

  • Wiltz

    Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg, 9516, Wiltz

    Spørgsmål