Keystone logo
Bologna Business School

Bologna Business School

Bologna Business School

Introduktion

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (estimeret i 2000) er handelshøjskolen ved universitetet i Bologna (est. AD 1088). alt =" BBS rangerer blandt de mest innovative handelshøjskoler i Europa og er en af de mest velrenommerede institutioner i Italien. Tværfaglige udsigter, industriintegration og internationalisering er nøglesøjlerne i skolens filosofi, der sigter mod at give eleverne de nødvendige færdigheder for at kunne møde et stadigt skiftende og komplekst økonomisk landskab med tillid, viden og motivation til at få succes.

Bologna Business School hovedkvarter ligger i Villa Guastavillani, en renæssancebygning fra det 16. århundrede beliggende i Bolognese bakkerne, mindre end ti minutter fra byens centrum. Her lever historie, teknologi og tradition sammen i en smuk og naturlig ramme. Bologna er en livlig by beliggende i hjertet af Italien - 30 minutter fra Firenze, en time fra Milano, to timer fra Rom og Venedig - i Emilia-Romagna, en af de rigeste regioner i Europa.

BBS

alt = "BBS tilbyder en 360 ° akademisk og" reel verden "uddannelsesmæssig oplevelse, inklusive kandidatuddannelser på fuld tid (på engelsk og italiensk) og deltidsuddannelser og kortsigtede programmer for ledere og fagfolk. Skolen samarbejder med industrien -ledende virksomheder, der giver dem fremragende ledere og skræddersyede programmer af høj kvalitet. Spørgsmål fra mellemstore virksomheder og "Made in Italy" -industrien får særlig opmærksomhed gennem forskning og fokuserede projekter.

BBS

Alt = "BBS-samfundet er en familie bestående af studerende, alumner, fakulteter, ledere og et omfattende forretningsnetværk med over 500 nationale og internationale virksomheder. Studerende, mere end 600 hvert år, kommer fra hele verden og fra forskellige akademiske og faglig baggrund. alt = "BBS-fakultetet involverer mere end 300 nationale og internationale undervisere, akademikere såvel som ledere og konsulenter.

Statistik

Ved første øjekast

50+

Programmer

1600+

studerende hvert år

250+

Fakultetets medlemmer

9400+

Alumner kommer fra

103

Lande rundt om i verden

500+

Virksomheder i vores netværk

17

Internationale partnere

 

  Campus funktioner

  Ét voksende campus, tre steder at opleve

  Tre steder, tre steder, hvor BBS arbejder på at bygge fremtiden sammen med universitetet i Bologna, virksomheder og selvfølgelig vores fællesskab. BBS er stolte af at byde alumner, studerende, medarbejdere og gæster velkommen tilbage til Villa Guastavillani, til messecentret og snart til det nye campus overfor Villaen.

  Det første personlige møde med Bologna Business School 's personale var en mulighed for at minde om værdien og vigtigheden af at arbejde med fremtiden og for fremtiden . Fremtiden for mennesker, først og fremmest, for forskning og uddannelse, uden tvivl, men også for steder, og hvad de repræsenterer.

  På de steder, hvor BBS bor , mødes fortid og nutid og ser mod en fremtid, der ved, hvordan man griber nye muligheder i enhver udfordring . Fortid og nutid kombineres for at skabe en energi, der pulserer gennem korridorerne og hallerne i den historiske Villa Guastavillani . En bygning af stor kunstnerisk værdi, et symbol på ikke kun BBS men også for byen Bologna og alle dem, der har mulighed for at værdsætte dens skønhed, den pragtfulde renæssancevilla er hovedkvarteret for BBS Campus . Takket være det omhyggelige restaureringsarbejde udført af universitetet i Bologna i begyndelsen af 2000'erne, har det stadig storslåede fresker inde i klasseværelserne og et helt rum i stil med "renæssancegrotterne". Det ydre er også imponerende takket være haverne med deres springvand og den store park omkring villaen. Pandemien har udfordret os til ikke kun at fremskynde en teknologisk transformation, der allerede er i gang på det historiske campus, som byder på klasseværelser og laboratorier udstyret med banebrydende teknologiske værktøjer, men også til at blive involveret i søgen efter nye rum og nye løsninger .

  Placeringen af BBS Midlertidige Campus ved Bologna Trade Fair Center var en reel test af lydhørhed over for de skiftende krav i dagligdagen på skolen. Takket være de hyperteknologiske rum i den nye hal, var vi i stand til at afvikle alle kurserne personligt i fuld sikkerhed og i overensstemmelse med de regler, der fra tid til anden etableres under pandemiens forskellige faser. Faktisk udspringer projektet af overbevisningen om, at fysisk tilstedeværelse og relationer mellem mennesker er en central komponent i læring. Dette rum omfatter 8 klasseværelser, der kan rumme op til 370 studerende , samt 11 grupperum og rum til personalet og fakultetet, alle inden for et område, der normalt kan rumme op til 6.000 mennesker. Deling og socialt samvær i klasseværelset er muliggjort gennem et bredt halvcirkelformet layout, og hallens hjerte er tænkt som en stor arena, der minder om et italiensk bytorv, et traditionelt mødested.

  Direkte overfor Villa Guastavillani vil det nye campus blive opført, hvilket udvider det eksisterende for effektivt at imødekomme den voksende efterspørgsel fra virksomheder og studerende. Det nye campus er værket af Mario Cucinella , en italiensk arkitekt internationalt kendt for sit fokus på bæredygtighed. Og så fortid, nutid og fremtid mødes ikke kun, men begynder at smelte sammen for at skabe et projekt, der altid sigter på innovation og samtidig fortsætter med at forbedre den unikke historie, der kendetegner det.

   Stipendier og finansiering

   Bologna Business School tilbyder både hele og delvise stipendier til deltagere i MBA. Alle ansøgere er berettiget til at ansøge uanset deres nationalitet. Stipendier er meritbaserede (både akademisk såvel som faglig merit) og dækker kun undervisningsomkostninger. Global MBA tilbyder stipendier til:

   • 35,000 euro (full scholarship)
   • 20,000 euro (partial scholarship)
   • 15,000 euro (partial scholarship)
   • 10,000 euro (partial scholarship)

   Afrika stipendieprogram

   BBS og Foundation for World Wide Cooperation bevilger Africa Scholarship Program. Dette program har til formål at lette deltagelse af unge lyse talenter fra Afrika, der ønsker at forfølge en MBA og bidrage til den sociale og økonomiske udvikling af deres kontinent.

   Om de professionelle mastere er Bologna Business School glad for at tilbyde delvise stipendier til de mest meriterende studerende. Alle disse stipendier er meritbaserede og vil blive tildelt de toprangerede kandidater i udvælgelsesprocessen. De studerende, der kommer ud i toppen i udvælgelserne, vil være studerende, der ikke kun kommer fra en stærk akademisk eller praktisk baggrund, men også dem, der udviser den stærkeste motivation for at deltage i dette program.

   Der er stipendier på 6.000 euro og stipendier på 4.000 euro. Alle ansøgere vil blive overvejet til et stipendium - ingen specifik ansøgning er påkrævet. Stipendierne tildeles i løbet af hver udvælgelsesrunde, og hvis du har præsteret godt nok til at fortjene et af dem, vil du blive informeret i optagelsesøjeblikket.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteret

   Campusliv og faciliteter

   Målet med karrieretjenesten på Bologna Business School er at give værktøjerne og ressourcerne til at få adgang til arbejdsmarkedet og finde en praktikplads. Målet er også at støtte virksomhederne i vores territorium, og ikke begrænset til det, at udvælge talenter til at ansætte; talenter fra hele verden, som kommer til Bologna for at fordybe sig i Made in Italys kultur og fortræffeligheder.

   Karriereserviceteamet støtter de studerende i deres rejse med læring og faglig udvikling gennem en række seminarer med det formål at give de nødvendige værktøjer og ressourcer til at få adgang til lederstillinger på arbejdsmarkedet. Takket være professionelle karriererådgivere og en proces til at identificere ens egne "Strengths" (Point Positive Assessment) udviklet i samarbejde med Essentic, støttes de studerende i form af skræddersyet service til at etablere en professionel udviklingsplan, som vil hjælpe dem med at nå deres mål i deres søgen efter en praktikplads.

   The process is carried out through the following steps:

   • Drafting of a CV and a Cover Letter
   • Creating an efficient LinkedIn profile
   • How to manage a job interview
   • Initial guidance interviews
   • Career Strategy Counseling
   • Mock Interviews with specialized Head Hunters
   • Career Development Retreat
   • Løbende støtte til eleverne gennem en-til-en session.

   National and international companies support the School for different activities that concern the design of the courses, company visits, guest lectures, project works, besides hosting students for the final internship. Indeed, to this end, over the years the Bologna Business School has established a large network and a sound partnership with the most important Italian and European companies thanks to a customized approach, one that is based on the needs of each individual business.

   BBS Alumni Community Portal er også dedikeret til vores studerende

   Target

   11.000 potentielle medlemmer inklusive nuværende studerende/deltagere, alumner, fakulteter

   OBJECTIVE

   At styrke følelsen af ​​at høre til BBS under og efter, at opbygge loyalitet og pleje fællesskabsnetværket

   ACTIVITIES

   Arrangementer, mentorskaber, jobmuligheder, grupper og kapitler til sammenlægning.

   Institutionens vigtigste begivenhed på året, for Bologna Business School Community, er Graduation Master Class, et højtideligt øjeblik, der markerer den akademiske succes for skolens afgangselever.

   The Graduation is held in Piazza Maggiore, in the historical heart of the city of Bologna, where more than 1500 students of BBS University Masters and Executive Masters are reunited.

   Placeringer

   • Bologna

    Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål