Keystone logo
Beit Berl College

Beit Berl College

Beit Berl College

Introduktion

Beit Berl College er et tværfagligt kollegium med fokus på uddannelse af undervisere, mens de står i spidsen for nye udviklinger inden for uddannelse, samfund og kunst. Vi ser uddannelse som et middel til social mobilitet, lighed og retfærdighed for alle sektorer i det israelske samfund.

Forskning udført af Beit Berl-akademiske medarbejdere har opnået prestigefyldte tilskud, offentliggøres i vid udstrækning i førende internationale akademiske tidsskrifter og præsenteres og diskuteres på akademiske konferencer i Israel og rundt om i verden. Kollegiet opretholder et omfattende bibliotekssystem, der inkluderer en af de største og mest karakteristiske samlinger på arabisk, et dedikeret kunst- og digitalt mediebibliotek og et center for børnelitteratur, der indeholder mange sjældne bind.

Beit Berls kandidater udgør næsten en femtedel af alle israelske sekulære offentlige skolelærere - jødiske og arabiske - og har fremtrædende positioner i israelsk national og lokal regering, private og nonprofit sektorer og det globale kunstsamfund.

Placeringer

  • בית ברל, כפר סבא

    4490500, בית ברל, כפר סבא

    Spørgsmål