Keystone logo
© Eva Dang
Belfast Metropolitan College

Belfast Metropolitan College

Belfast Metropolitan College

Introduktion

Belfast Met er det største videre- og videregående uddannelseskollegium i Nordirland og en af de største i Storbritannien.

Vi har udviklet en dynamisk ny læseplan, der afspejler de prioriterede vækstområder, der er identificeret for Nordirland, da det er her, fremtidige job vil blive skabt. Gennem vores partnerskaber med industrien tilpasser vi konstant vores læseplaner til at imødekomme vores økonomis dygtighedskrav.

Vi tilbyder en unik bredde inden for uddannelse og uddannelse på alle niveauer og har designet en portefølje af kurser, der imødekommer en række forskellige kvalifikationsbehov - fra lærlingeuddannelse og niveau 1-kurser til dem, der gennemfører grader og postgraduate studier. Sammen med dette er vores forpligtelse til at sikre, at vores studerende har adgang til muligheder, der vil forbedre deres beskæftigelsesegnethed og jobklare færdigheder.

Vores fokus for fremtiden er at støtte udviklingen af Belfast ved at tilbyde uddannelse, uddannelse og færdighedsudvikling for at forbedre individuel, samfundsmæssig og økonomisk velstand. I løbet af de næste tre år vil vi opretholde og forbedre vores lydhørhed over for elever, arbejdsgivere og samfund.

Kollegiet har allerede opbygget et fremragende ry hos arbejdsgivere for at tilbyde relevant læring af høj kvalitet. Vi vil bygge videre på dette ved at fokusere på at udvikle langsigtede gensidigt fordelagtige partnerskaber og blive anerkendt som ekspert inden for vigtige og nye vækstområder. Arbejder vi i partnerskab vil vi øge deltagelsen, progressionen, opnåelsen og færdighedsniveauerne for alle vores studerende.

Placeringer

 • Belfast

  Millfield,125-153, BT1 1HS, Belfast

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål