Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Introduktion

Det bekymrede og omsorgsfulde fakultet og den lille atmosfære gør Bellarmine's School of Education til et klogt valg for en vellykket akademisk karriere. Professionelle uddannelseskurser, feltbaserede oplevelser i skolerne og en stærk liberal kunstbaggrund forbereder eleverne til at imødekomme udfordringerne ved at undervise i forskellige elever. School of Education's fremragende programmer giver vores studerende en uvurderlig fordel ved at nå professionelle karrieremål.

School of Education bruger en række materialer og teknologi i det daglige klasseværelse. Studerende får praktisk erfaring med teknologi, der anvendes i offentlige skoler, standardiserede og diagnostiske tests og virkelige eksempler på klasseværelseteknikker og -materialer. Klasselokaler er udstyret med SmartBoard-teknologi og iPads, så de studerende kan være mere interaktive med information fra Internettet, klasseværelsespræsentationer og undervisningsmateriale.

Fakultetet på School of Education mener, at det at lære at være en effektiv lærer sker gennem en udforskning af både teori og praksis. Derfor begynder lærerkandidater observation og feltarbejde i det første semester i deres førsteårsår og fortsætter dette hvert semester i deres fire år. I gennemsnit får Bellarmine-studerende 30 timers erfaring med feltarbejde hvert semester. I efterårssemesteret af senioråret gennemfører kandidater en semesterlange studerendes undervisningserfaring. Dette intensive professionelle semester gør det muligt for kandidater at forfine de undervisningsevner, der vil forberede dem på en givende karriere.

Kandidater fra uddannelsen finder beskæftigelse i grundskole-, mellem- og sekundæruddannelse i offentlige og private skoler. Bellarmine-lærere er altid meget efterspurgte.

Placeringer

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Spørgsmål