Keystone logo
Bellarmine University College of Arts and Sciences

Bellarmine University College of Arts and Sciences

Bellarmine University College of Arts and Sciences

Introduktion

Bellarmine College of Arts and Sciences præsenterer den liberale kunstpædagogiske tradition, der er selve grundlaget for en Bellarmine-uddannelse.

En grad i liberal arts er en meget efterspurgt grad, fordi den lægger vægt på kritisk tænkning, forskelligartet læring, forskningsevner og evnen til at arbejde produktivt med andre. Gennem mindreårige eller dobbeltfag har studerende mulighed for at kombinere to eller flere discipliner til en omfattende uddannelsespakke. Studerende på Bellarmine College finder givende beskæftigelse eller accept i kandidatuddannelser, jura, medicinske og andre professionelle skoler efter eksamen.

Som studerende på et kunst- og videnskabsprogram finder du et fakultet, der er forpligtet til den intellektuelle udvikling af hele personen. Mennesker, der dimitterer med en grad inden for den liberale kunst og videnskab, er klare tænkere, problemløsere og kreative mennesker med evnen til at kende, forstå, ændre og vokse. Uanset om din passion er kunst, biologi, kommunikation, matematik, musik, psykologi eller en af 20 andre hovedfag, har vi dækket dig.

Placeringer

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Spørgsmål