Keystone logo
Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Introduktion

 • 100% af kandidater fra Rubel School of Business arbejder eller fortsætter deres uddannelse
 • Vores kandidater arbejder og studerer i 30 amerikanske stater + 3 internationale destinationer

Klasse af 2018-resultater, seks måneder efter påbegyndelse. Dataindsamling og analyse leveret af Career Development Center.

Mission

W. Fielding Rubel School of Business har til opgave at tilbyde studentercentreret kvalitetsuddannelse i den katolske liberale kunsttradition beriget med forskellige intellektuelle perspektiver for at tjene samfundet med formål, indsigt og medfølelse i overensstemmelse med missionen fra Bellarmine University.

Skolehøjdepunkter

“En af landets bedste handelshøjskoler” - The Princeton Review

Bellarmine tilbyder vores forretningsstuderende en unik pædagogisk oplevelse: en bredbaseret liberal artsuddannelse suppleret med førsteklasses forretningsforberedelse. Denne forskel ses ganske gunstigt af arbejdsgivere, der siger, at de kan lide vores kandidater på grund af deres skrivning og kritiske tænkningskompetencer.

Handelshøjskolen er også kendt for hurtigt at indarbejde innovationer og forretningstendenser i læseplanen. For eksempel tilskynder mange arbejdsgivere i dag deres arbejdere til at tjene MBA-grader; derfor har Bellarmine introduceret adskillige programmer, der tager adgang til førsteårsstuderende til deres MBA-grader på bare fem (eller fem og et halvt) år.

Et andet vigtigt aspekt af en erhvervsuddannelse på Bellarmine er kravet om praktikophold og / eller en international erfaring. Vi kræver, at studerende har / erhverver erhvervserfaring - dette kan opnås via anvendte kursusprojekter, praktikophold og / eller kursuskrav samt potentielle frivillige forretningsprojekter. Dette garanterer, at du får praktisk erfaring, mens du stadig er studerende, hvilket gør dig meget mere "markedsførbar" efter din eksamen.

W. Fielding Rubel School of Business ved Bellarmine University er akkrediteret af AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), der placerer det blandt de elite handelshøjskoler i nationen. Bellarmine er ikke kun det første og eneste private universitet i Kentucky, der opnår AACSB-akkreditering, men færre end 5 procent af handelshøjskolerne verden over har opnået denne skelnen.

Yderligere anerkendelser

• Master of Finance Degrees rangerede Rubel School of Business # 9 i nationen for regnskab og finansiering på sin liste over bedste små colleges.

• En af de bedste og smukkeste B-skolecampusser af MBAPrograms.org

• Anerkendt som et CFA-institut tilknyttet universitet

Placeringer

 • Louisville

  Newburg Road,2001, 40205, Louisville

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål