Keystone logo
Belmont University

Belmont University

Belmont University

Introduktion

Belmont University er konsekvent anerkendt som et "mest innovativt" universitet og tiltrækker mere end 8.200 studerende, der repræsenterer hver stat og mere end 28 lande. Campussen ligger på 93 maleriske hektar, der ligger kun to miles fra centrum af Nashville, Tennessee, et dynamisk og levende centrum for regering, sundhedspleje, musik, turisme og mere. Et privat, fireårigt universitet, Belmont samler det bedste inden for liberal kunst og professionel uddannelse i et kristent samfund af læring og service. Universitetets formål er at hjælpe studerende med at udforske deres lidenskaber og udvikle deres talenter til at imødekomme verdens behov.

Vores mission: Belmont University er et studenter-centreret kristent samfund, der leverer en akademisk udfordrende uddannelse, der giver mænd og kvinder med forskellig baggrund mulighed for at engagere sig og transformere verden med disciplineret intelligens, medfølelse, mod og tro.

Vores vision: At være førende blandt undervisningsuniversiteter og samle det bedste inden for liberal kunst og professionel uddannelse i et kristent samfund af læring og service.

Vores værdier: Som et studiecentreret kristent samfund med en rig baptistarv opretholder Belmont University følgende kerneværdier som essentielle for det intellektuelle, åndelige, personlige og erhvervsliv: Integritet, undersøgelse, samarbejde, service og ydmyghed.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Nashville

    Belmont Boulevard,1900, 37212, Nashville

    Spørgsmål