Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Introduktion

Et universitet i hjertet af Berlin - internationalt og globalt forbundet

Berlin International - University of Applied Sciences er et statligt anerkendt og non-profit tysk universitet for anvendte videnskaber beliggende i centrum af Berlin. Vi er fast besluttet på at tilbyde en udfordrende, innovativ og praksisorienteret uddannelse, der fremmer det studerendes akademiske, kulturelle og sproglige potentiale og forbereder dem til internationale karrierer i en globaliseret verden.

Med vores forskelligartede studerende og akademiske medarbejdere fra mere end 48 lande og 5 kontinenter, udgør vores universitet internationalitet og tilbyder en fordomsfri, interkulturel og inspirerende studiestemning.

Berlin International University of Applied Sciences er også en del af det voksende internationale universitetsnetværk, herunder universiteter, universiteter, universiteter og universitetscentre i Hong Kong, Istanbul, Washington DC, Rom, Silicon Valley, Toronto og Batumi, og tilbyder således rigelige muligheder for udveksling af studier og praktik. Vores studerende kan også deltage i forskellige Erasmus-programmer.

Engelsk bachelorprogrammer - Design og forretningsadministration

Undervisningssprog i alle uddannelser er engelsk. For studerende, der stadig har brug for at godkende deres engelsk, tilbyder vi et engelsk forberedende program. Derudover tilbydes sprogkurser for at fremme internationale karrieremuligheder som valgfrie kurser.

Kvaliteten af alle vores programmer er blevet positivt evalueret og akkrediteret af det statsejede anerkendte agentur ACQUIN.

Hvorfor studere på Berlin International?

 • Alle programmer på engelsk
 • Praktisk implementering
 • Læring i små grupper
 • En del af et globalt samfund

Vores vision

Visionen for Berlin International University of Applied Sciences er at give studerende et studentcentreret internationalt og interkulturelt uddannelsesmiljø til at stimulere og udvikle deres intellektuelle vækst, visdom og kreativitet. Det akademiske og administrative personale er forpligtet til at vejlede studerende og forberede dem på produktive karrierer og ansvarligt medborgerskab i et globalt samfund. BI stræber efter at være et af de førende private universiteter i Tyskland med hensyn til interkulturel og tværfaglig undervisning og anvendt forskning. Vores akademiske mål inkluderer en forpligtelse til videnbaserede løsninger og samfundsproblemer samt bidrag til innovation og udvikling i samfundet. Derudover fremmer BI tværkulturel og tværnational forståelse gennem internationalt akademisk samarbejde og fælles projekter. I denne henseende drager det fordel af dets nære forhold til BAU Global Education Network, der består af fem universiteter. Alle universiteterne i dette netværk deler kerneværdierne for integritet, respekt, dygtighed, innovation og socialt ansvar. Som en uafhængig institution inden for dette netværk har Berlin International - University of Applied Sciences sin egen individuelle missionerklæring og akademiske profil, som er accepteret af det akademiske senat.

Vær en del af et globalt samfund

Studerende fra 48 nationer studerer ved Berlin International University of Applied Sciences. Berlin International er en del af et globalt netværk, der giver studerende mulighed for at rejse og fortsætte deres studier forskellige steder. Derudover drager universitetet fordel af et stort antal samarbejder med universiteter over hele kloden. At studere på Berlin International giver studerende unikke muligheder for at studere i udlandet og en internationaliseret studieoplevelse, der forbereder dem til deres karriere i et globaliseret arbejdsmiljø.

Statistik

Berlin internationale fakta

 • 70 forskellige nationaliteter studerer og underviser på Berlin International
 • 66% af vores studerende er internationale og fra fire kontinenter
 • 84 % af vores lærere har studeret eller arbejdet på internationale universiteter
 • 100% personlig kontakt med professorer og undervisere

  Placeringer

  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

  Spørgsmål