Keystone logo
Berlin International  University of Applied Sciences MA indretningsarkitektur/indretning
Berlin International University of Applied Sciences

MA indretningsarkitektur/indretning

Berlin, Tyskland

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 880 / per month *

På campus

* EU-statsborgere: 880 € månedligt afdrag (6 pr. semester). Ikke-EU-statsborgere: 5.280 € rate pr. semester

Introduktion

MA indretningsarkitektur/indretning

MA Interior Architecture/Interior Design-programmet tilbydes til kandidater fra indretningsarkitektur/indretningsdesign. Uddannelsen styrker de kompetencer og specialviden, der er erhvervet på BA-niveau, så den studerende individuelt kan anvende kreative og ansvarlige løsninger på opgaver inden for indretningsarkitektur og boligindretning. Programmet er solidt forankret i den pulserende by Berlin, men undervises udelukkende på engelsk. Det er designet til at hjælpe eleverne med at forstå deres rolle og ansvar som indretningsarkitekter i forskellige fysiske og kulturelle sammenhænge – på enten lokalt eller globalt plan. Efter at have afsluttet programmet vil kandidater være i stand til at anvende deres dybe forståelse af interiør og bruge deres designfærdigheder og deres viden om forskellige interiørdiskurser - vedrørende det byggede miljø, teknologi, kunst og geografiske, sociale, sociokulturelle og politiske kontekster – at løse komplekse kreative udfordringer inden for deres felt.

*Interiørarkitektur er et beskyttet erhverv i Tyskland. Relevante BA- og MA-grader plus registrering hos Arkitektkammeret er obligatoriske for at være berettiget til at bruge titlen "Interiørarkitekt."

Studieordningen for MA interiørarkitektur/indretningsdesign

I en praksisdrevet og understøttende læringsatmosfære udfordrer et internationalt erfarent hold af undervisere og professorer studerende til at bygge videre på deres allerede eksisterende viden og udvide deres faglige horisont.

Det første år af MA Interior Architecture/Interior Design-programmet giver de studerende forskellige design- og forskningsmuligheder. En avanceret visualiseringstime og to hurtige real-life design charrettes presser eleverne til at ansætte og finpudse hele spektret af deres professionelle færdigheder. Design og teknologi valgfag giver eleverne mulighed for at uddybe deres viden inden for et valgt område. Andet år giver flere design- og forskningsmuligheder og valgfaget Teori og kommunikation. I det sidste semester anvender og uddyber de studerende deres erhvervede færdigheder ved at færdiggøre en masterafhandling og et masterdesignprojekt om et emne efter eget valg.

Berlin Internationale undervisningskoncept

Læringsmiljøet, der fremmes på Berlin International, er elevcentreret og praktisk. Vores undervisningskoncept har fokus på projektbaseret læring; studerende arbejder individuelt og i grupper for at fremme faglig og personlig vækst og udvikling af teamkompetencer. På MA-niveau er de studerende i stand til at kombinere deres stigende design- og forskningsfærdigheder med deres voksende uafhængighed som designprofessionelle. Alle MA-programmer på Berlin International undervises på engelsk. I kombination med vores mangfoldige studerende og undervisningsorgan og vores globale netværk, gør dette os i stand til at tilbyde en virkelig international akademisk oplevelse.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål