Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Introduktion

Med campusser på tværs af Berlin, Hamborg, Paris, Athen og Barcelona forbereder BSBI sine studerende til at gøre en reel betydningsfuld indflydelse i erhvervslivet. Alle uddannelser er beriget med BSBI's tre kerneværdier: virksomhed, lederskab og succes og inkluderer et stærkt fokus på at forbedre praktiske og relevante færdigheder til dagens marked. Studerende får selvtillid til at forfølge deres professionelle drømme ved at finjustere de mest efterspurgte færdigheder og lære af branchefokuserede akademikere på toppen af deres felt. De vil også drage fordel af et fremragende karrieresupportteam til ekstra vejledning.

 1. BSBIs medlemskaber inkluderer: AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus + og Business Graduates Association (BGA) Bronzemedlem.
 2. Flere studiesteder - Vores veludstyrede hovedcampus er beliggende i hjertet af Berlin, Tysklands hovedstad. Tyskland er et af verdens mest innovative lande ifølge 2021 Bloomberg Innovation Index. Vi har også studiesteder i Hamborg, Paris og Athen.
 3. BSBI tilbyder blandede studieformater, så du kan jonglere med andre forpligtelser ved siden af dine studier. BSBI har integreret det virtuelle læringsmiljø (VLE) og e-læringsprogrammer i hjertet af undervisningen.
 4. Fremragende studiestøtte - Vi tilbyder fremragende akademisk undervisning, garanterede små klasser, brancheeksperter og gæsteforedragsholdere.
 5. Klasserne undervises på engelsk, og der er gratis lektioner i tysk. Dette vil hjælpe dig med at øge dine beskæftigelsesmuligheder i Tyskland efter eksamen.
 6. Dedikeret karriereservice - Fra CV -workshops og netværksarrangementer til personlig karriererådgivning er teamet klar til at give de studerende de specialiserede tjenester, der er nødvendige for at opfylde deres karrieremuligheder.
 7. Efterstudium tysk visum-Efter eksamen, hvis du gerne vil forlænge din opholdstilladelse i Tyskland, kan du ansøge om et jobsøgende visum i op til 18 måneder, der giver dig mulighed for at arbejde uden begrænsning. For at drage fordel af karrieremuligheder i Tyskland er et godt tyskniveau nødvendigt.
 8. Gratis juridisk support: Når du ankommer til Tyskland, giver vores juridiske partner SERS gratis visumrådgivning og support.

Læringsresultater

 • Vores programmer er designet til at udvikle de praktiske forretningskompetencer, der er nødvendige for at trives på nutidens globale forretningsmarked.
 • Med virksomhed, lederskab og succes i centrum kombinerer vores programmer teori med praksis for at holde eleverne opdaterede med de seneste branchetrends.
 • Vi tilbyder bachelor-, postgraduate- og doktorgradsprogrammer, som alle fokuserer på at hjælpe dig med at blive en enestående leder inden for dit område.
 • Vores programmer er designet og leveret af branchens eksperter og giver dig en konkurrencefordel, der er nødvendig for at skille sig ud på det globale arbejdsmarked.

Mangfoldighed, klassestørrelse, elevtilfredshed

Med virksomhed, lederskab og succes i centrum tilbyder BSBI brancherelevante programmer, der fokuserer på at udvikle de praktiske forretningsfærdigheder, der er nødvendige for at sikre din professionelle succes. Disse programmer er konkurrencedygtige priser for at imødekomme behovene på det internationale marked. Med vores hovedcampus i Berlin tiltrækker BSBI en mangfoldig studerende kohorte med mere end 90 nationaliteter repræsenteret.

Vi tilbyder bachelor-, postgraduate- og ph.d.-uddannelser, som alle fokuserer på at hjælpe dig med at blive en exceptionel leder inden for dit felt. Vores akademiske partnere omfatter: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) og International Telematic University UNINETTUNO.

Vi er stolte af at være medlem af flere organisationer såsom The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), De Forenede Nationer – Principles for Responsible Management Education (UN-PRME) og The Business Graduates Association (BGA). Disse medlemskaber viser vores forpligtelse til akademisk ekspertise, beriger vores studerendes læringserfaring og giver dem adgang til et voksende netværk af førende industriaktører. Disse medlemskaber giver BSBI en række ressourcer og adgang til et netværk af fagfolk, der hjælper os med at fortsætte med at bringe fleksible og overkommelige programmer til vores studerende.

 1. En bred vifte af programmer fra business, marketing og finansiering til kreativ kunst og IT nu med mulighed for at studere online eller have en international multi-campus uddannelse, med partnerskaber i Frankrig og Grækenland.
 2. Små klassestørrelser og en mangfoldig elevkohorte på over 90 nationaliteter, hvilket resulterer i et beriget læringsmiljø og deling af kultur.
 3. Fremragende elevtjenester, lige fra velkomstugen, peer -to -peer -mentorskab, fritidsaktiviteter som friskere fester, erhvervskonkurrencer, talentshows og mere.
 4. Fleksible betalingsplaner, delstipendier og reklametilbud.

Indlæggelser

Undergraduate programmer

 • Alder: 17 - 20 år
 • Uddannelses baggrund:
  • Gymnasiestudent;
  • Med titler tildelt efter afslutning af mindst 11 års skolegang;
  • Akademiske kvalifikationer: ECCTIS svarende til GCSE.
 • Erhvervserfaring: Ingen / mulige freelance deltidsjob i en tidlig alder på grund af boom i online muligheder.

Postgraduate Programs

 • Alder: 21 - 34 år
 • Uddannelses baggrund:
  • Bachelor/bachelorgrad;
  • Kan vurderes på den relevante erhvervserfaring med mindst 3 års ledelseserfaring;
  • Potentielt med andre postgraduate grader (søger at skifte karriere).
 • Erhvervserfaring: Kan vurderes ud fra den relevante erhvervserfaring med mindst 3 års ledelseserfaring.

Doktorgrad

 • Alder: 23 - over
 • Uddannelses baggrund:
  • En bachelorgrad fra en anerkendt institution inden for en forretningsrelateret disciplin; en kandidatgrad eller et niveau 7 postgraduate kvalifikation, eller en MBA fra en anerkendt institution.
  • Ansøgere med grader i andre discipliner og ansøgere uden bachelor- eller kandidatgrad, men med andre akademiske kvalifikationer og betydelig erhvervserfaring på ledelsesniveau er også velkomne til at ansøge. Deres accept kan være betinget af succesfuld at sidde til en adgangsprøve og et interview.

Ideel studerende

Bachelor programmer:

 • Gymnasieelever ser på at tjene deres bachelorgrad uden for landet;
 • Studerende, der ønsker at forbedre jobmulighederne for at få en højere løn i fremtiden.

Postgraduate programmer:

 • Unge byfagfolk/studerende, der ønsker at tilføje en ph.d. -grad under deres legitimationsoplysninger for at øge beskæftigelsesegnetheden og chancerne for en højere løn i deres organisation.

Doktorgrad:

 • Professionelle, der ønsker at sikre placeringer i store konsulentfirmaer, internationale detailhandlere og modehuse og andre serviceindustrier eller dem, der ønsker at forfølge forskergrader på topuniversiteter rundt om i verden.

112194_110926_BSBI.png

Priser og akkrediteringer

BSBI er medlem af AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

AACSB International er en global sammenslutning af ledere inden for uddannelse og erhvervsliv, dedikeret til at støtte og fremme kvalitetsuddannelse i erhvervslivet på verdensplan. Gennem medlemskab, akkreditering, forskning, tankelederskab, professionel udvikling og fortalervirksomhed samarbejder AACSB med over 1.500 organisationer fra mere end 90 lande globalt. Medlemskab eller deltagelse i Global Education Alliance indebærer ikke akkreditering.

Berlin School of Business and Innovation er et stolt underskrivende medlem af Principles for Responsible Management Education (PRME), et initiativ fra FN's Global Compact. BSBI er nu også en del af PRME Champions Cycle 2024-2025.

PRME engagerer over 800 erhvervs- og ledelsesskoler for at sikre, at de giver fremtidige ledere de færdigheder, der er nødvendige for at balancere økonomiske, miljømæssige og sociale mål, samtidig med at de henleder opmærksomheden på målene for bæredygtig udvikling (#SDG'er). De seks principper for PRME guider os til at integrere bæredygtighed og ansvarlig ledelsespraksis i vores læseplaner, forskning og campusdrift.

Berlin School of Business and Innovation er stolte af at meddele, at det er blevet et bronzemedlem af Business Graduates Association (BGA), et internationalt medlems- og kvalitetssikringsorgan.

BGA tildeler akkrediteringer til handelsskoler baseret på den indflydelse, de har haft på deres elever, medarbejdere og det bredere samfund, hvad angår etik og ansvarlig ledelsespraksis. Dette medlemskab vil give BSBI en række ressourcer og adgang til et netværk af fagfolk, der hjælper os med at fortsætte med at bringe fleksible og overkommelige programmer til vores studerende.

Berlin School of Business and Innovation (BSBI) er nu registreret i Den Europæiske Unions database over organisationer og institutioner, der deltager i Erasmus+-programmet.

Erasmus+ er EU's program til at støtte og modernisere uddannelse, træning, ungdom og sport og er åbent for organisationer på tværs af alle niveauer i uddannelsessektoren.

Dette medlemskab betyder, at BSBI kan deltage i europæiske projekter, mens studerende får mulighed for at berige deres erfaringer og kompetencer. Dette vil også åbne muligheden for, at BSBI byder velkommen til elever fra andre institutioner, samt at udvikle partnerskaber og samarbejder med andre udbydere, organisationer og virksomheder.

Placeringer

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Spørgsmål