Keystone logo
Berlin School Of Business & Innovation MA i energiledelse
Berlin School Of Business & Innovation

MA i energiledelse

Berlin, Tyskland

18 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12.600 / per year *

På campus

* 2023-optagelser: €12.000 internationale studerende; 7.000 EUR EU-studerende

Introduktion

Mød den stigende efterspørgsel efter kvalificerede energiprofessionelle! BSBI er stolte af at tilbyde en ny kandidatuddannelse i energiledelse i samarbejde med Universita Telematica Internazionale UNINETTUNO. Spar op til 33% på dine studieafgifter! Vilkår og betingelser gælder*.

Hvorfor studere dette program?

Målet med dette 18-måneders program er at tilbyde et højt specialiseret kursus, der uddanner studerende til at arbejde i energiindustrien, deltage i eksisterende energiressourcestyringsprocesser og implementere nye højeffektive energisystemer. Dette kursus imødekommer den voksende efterspørgsel efter kvalificerede fagfolk på dette område, med hensyn til fællesskabsdirektiver og nationale regler, for at fremme forbedringer i energieffektivitet og energiproduktion fra vedvarende energikilder.

Efter at have afsluttet MA i Energy Management-programmet, vil de studerende være i stand til at stå over for energiproblemer i den private og industrielle industri. De kan rådgive om realisering af små anlæg til energiproduktion fra vedvarende energikilder og foreslå løsninger til forbedring af energieffektiviteten i bygninger, boliger og industrisektorer.

Studerer i Berlin

Du skal studere på et veludstyret campus beliggende i hjertet af Berlin, Tysklands hovedstad, et land, der er blevet rangeret som et af verdens mest innovative lande ifølge 2021 Bloomberg Innovation Index. Tyskland er også den mest populære mulighed for internationale studerende, der ønsker at studere i Europa. Ved at studere i denne metropol udvider du dit professionelle netværk, mens du kommer til at udforske en af de mest elskede studiedestinationer.

Den årlige elevundersøgelse 2021 afslørede, at:

 • 89 % tilfreds med effektiviteten og venligheden af BSBI-personalet generelt - Kilde: BSBI 2021 Annual Student Survey
 • 88 % tilfredse med den bistand, der ydes i form af visumvejledning, inklusive SERS Immigration Support - Kilde: BSBI 2021 Annual Student Survey

*Vilkår og betingelser:

 1. For at sikre tilbuddet skal der betales et minimum depositum på € 2.000 inden fristen.
 2. Dette tilbud kan ikke bruges sammen med andre tilbud eller stipendier.
 3. Vilkår og betingelser for studieaftalen gælder stadig.
 4. Dette tilbud gælder indtil 31. december 2023.

Adgangskrav

 • Mindste alder: 21
 • Akademiske kvalifikationer:
  • En tre-årig bachelorgrad fra en anerkendt institution inden for en tilknyttet disciplin.
  • Gymnasiebevis.
  • Hvis du ikke har en bachelorgrad, men har en anden akademisk kvalifikation såsom et HND eller et niveau 5 diplom og/eller erhvervserfaring, er du også velkommen til at søge. Din accept kan være betinget af, at du har bestået en optagelsesprøve og en samtale.
 • Engelsk sprogkrav:
 • IELTS 6.0 (ikke mindre end 5.5 i enhver komponent), tilsvarende Password Test, PTE Academic (både i testcenteret og online accepteret) 50 + score, TOEFL IBT eller tilsvarende (f.eks. Test of English for International Communication (TOEIC), Test of Engelsk som fremmedsprog (TOEFL), Trinitys integrerede færdigheder på engelsk (ISE): ISE I (B1) for BAF med *Bestået i hver komponent, ISE II (B2) for alle Master- og BA-kurser med *Bestået i hver komponent; ISE III (C1) for DBA med *Bestået i hver komponent.
 • Engelsk færdighedskrav kan fraviges:*
  • Engelsktalende som modersmål, ansøgere, der har afsluttet deres uddannelse på engelsk (såsom en gymnasieeksamen eller IB).
  • Ansøgere, der afsluttede deres bachelorgrad på engelsk i et engelsktalende land.
  • Medium of Instruction brev for en kvalifikation tildelt inden for de sidste fem år.
  • West African Senior School Certificate (WAEC) som bevis på engelsk for ansøgere fra Vestafrika, nemlig Nigeria, Ghana, Liberia, Gambia og Sierra Leone (med betingelser*).
  • WAEC engelsk sprogkomponent skal være på niveau C6 eller derover.

*Ifølge Università Telematica Internazionale UNINETTUNO adgangskriterier.

Om skolen

Spørgsmål