Keystone logo
Berlin School Of Business & Innovation MSc Finans & Investering
Berlin School Of Business & Innovation

MSc Finans & Investering

Berlin, Tyskland

18 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 13.250 / per year *

På campus

* 2023 Optag: €12.600 Internationale studerende | 8.000 EUR EU-studerende

Introduktion

Vil du komme videre i finansbranchen? Studer MSc Finance & Investment, et program, der leveres i partnerskab med University for the Creative Arts.

Du kan spare op til 33% på dine studieafgifter, når du ansøger! Vilkår og betingelser gælder*.

Hvorfor tilmelde dig dette program

Hos BSBI har vi virksomhed, succes og lederskab i vores kerne, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at producere studerende, der har potentialet til at blive fremtidige virksomhedsledere. Gennem praktiske undervisningsmetoder undervist af vores ekspertfakultet, får du en fremragende uddannelse, der kan indgå i et hvilket som helst antal karrierer. Du vil studere moduler, herunder fusioner og opkøb og private equity, derivater og alternative investeringer samt Corporate Finance.

Når du er færdiguddannet, har du en bred viden, der giver dig mulighed for at arbejde i en række forskellige organisationer lige fra nystartede virksomheder til store virksomheder.

Hvorfor studere i Berlin

Du skal studere på et veludstyret campus beliggende i hjertet af Berlin, Tysklands hovedstad, et land, der er blevet rangeret som verdens mest innovative land ifølge 2020 Bloomberg Innovation Index. Tyskland er også den mest populære mulighed for internationale studerende, der ønsker at studere i Europa. Ved at studere i denne metropol udvider du dit professionelle netværk, mens du kommer til at udforske en af de mest elskede studiedestinationer.

Tilføje værdi til din grad med et professionelt kortkursuscertifikat.

Ud over dine programmoduler tilbyder BSBI Professional Certificate-kurser, der er designet til at hjælpe dig med at udvikle din karrierevej og få succes i din valgte branche.

Du har mulighed for at vælge mellem:

 1. Dataanalyse: Dette program gør det muligt for virksomhedsledere at integrere datadrevne beslutninger og udvikle den grundige teoretiske baggrund, der kræves for at få succes på dette felt.
 2. Digital markedsføring og sociale medier: du får uundværlige færdigheder inden for sociale medier og digital markedsføring, så du kan være på forkant med konkurrenterne.
 3. Finansiel og forretningsmodellering: Dette program kan hjælpe dig med at træffe beslutninger på avanceret niveau, der øger værdien af din organisation.
 4. Projektledelse: Dette program lærer dig ledelseskompetencer og hvordan man effektivt tackler begrænsninger inklusive omfang, tid og budget.
 5. Karakterudvikling - Lederskab og strategi: Du vil udvikle færdigheder inden for innovation og iværksætteri, mens du leder fra fronten.

* Vilkår og betingelser:

 1. For at sikre tilbuddet skal der betales et minimum depositum på € 2.000 inden fristen.
 2. Dette tilbud kan ikke bruges sammen med andre tilbud eller stipendier.
 3. Vilkår og betingelser for studieaftalen gælder stadig.
 4. Dette tilbud er gældende Dette tilbud er gældende indtil 31. december 2023.

Adgangskrav

 • Minimumsalder: 21
 • Akademiske kvalifikationer: Stærk bachelorgrad fra et anerkendt universitet. Hvis du ikke opfylder de faglige krav, kan du blive vurderet på relevant erhvervserfaring. Du skal have mindst 3 års ledelseserfaring.

Engelsk sprogkrav:

 • Officielle engelskprøver
  • IELTS – minimum samlet score på 6,0 (med min 5,5 i hver komponent);
  • Adgangskodetest – minimum samlet score på 6,0 (med min. 5,5 i hver komponent);
  • PTE (Academic) – minimum samlet score på 56 (med min 51 i hver komponent);
  • TOEFL IBT samlet score på 80 (lytte 17, læse 18, tale 20, skrive 17);
  • Cambridge English Advanced (CAE) eller Cambridge English Proficiency samlet score på 69 (min. 162 i hver komponent);
  • LanguageCert International ESOL SELT samlet score på B2 Communicator High Pass (min. 33 i hver komponent);
 • Duolingo tester med en samlet score på 105.
 • Ansøgere, der har opnået en bachelorgrad eller derover* fra et anerkendt universitet (ifølge ECCTIS UK), hvor undervisningsmetoden udelukkende var på engelsk (undervisning og vurdering), skal indsende et Medium of Instruction Letter.
 • Canadiske statsborgere, der har afsluttet en bachelorgrad ved et engelsktalende universitet, skal indsende et instruktionsbrev.
 • Vestafrikanske certifikater (kun WAEC OG NECO) som selvstændige med et minimum af C6 på engelsk og udstedt inden for de sidste 5 år. Kenya Certificate of Secondary Education (KCSE) accepteres også med en samlet karakter på C eller derover. For Tanzania og Cameroun anmoder vi om et IELTS (eller tilsvarende certifikat).
 • WAEC/NECO skal forbedres med en vellykket (50 %+) intern engelsk vurdering, hvis den er udstedt for mere end 5 år siden.
 • Cambridge IGCSE, Cambridge AICE-certifikater.
 • International Baccalaureate Diploma kan accepteres, hvis: Engelsk pensum A: Standard eller Højere Grade 4 eller derover og Engelsk Syllabus B: Standard Grade 5 eller Higher Grade 4, eller derover
 • Statsborgere fra et flertal af engelsktalende land, som har taget deres akademiske kvalifikationer i det pågældende land, behøver ikke at aflægge en engelsk test (Antigua og Barbuda, Australien, Bahamas, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Guyana, Irland, Jamaica, Malta, New Zealand, St. Kitts og Nevis, St. Lucia, St. Vincent og Grenadinerne, Trinidad og Tobago, Storbritannien og USA).

*Ovenstående bachelorgrad kan være et postgraduate certifikat, postgraduate diplom, kandidatgrad mv.

Om skolen

Spørgsmål