Keystone logo
BIMM Institute

BIMM Institute

BIMM Institute

Campus funktioner

Vi er forpligtet til at investere i det bedste undervisnings- og læringsmiljø for vores studerende, alle udstyret med det nyeste industristandardudstyr.

Udvikl dit talent og dine færdigheder ved at bruge det samme udstyr, software og omgivelser, som succesfulde branchefolk bruger hver dag.

For at nå dine mål i de kreative industrier – og være det absolut bedste, du kan være – er du nødt til at have det bedste udstyr og faciliteter omkring dig. Det er derfor, vi har udstyret vores colleges med industristandardfaciliteter, der kan konkurrere med verdens bedste studier og uddannelsescentre.

Fra din første time hos os vil vores undervisere støtte dig, når du får styr på vores hardware og software. Uanset din forudgående viden, vil de altid være klar til at hjælpe dig med at opkvalificere, forfine din ekspertise og nå dine mål.

Vores faciliteter er ikke kun tilgængelige for eleverne i undervisningstiden, men kan også bookes uden for undervisningstiden, også om lørdagen. Du vil aldrig mangle en plads til at øve, udstyr til at bringe din kreation til live eller et sted at holde det kritiske projektmøde.

    Placeringer

    • Berlin

      Bouchéstraße,12, 12435, Berlin

      Spørgsmål