Keystone logo
Biological Research Centre of the  North-West (Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, S.C. (CIBNOR))

Biological Research Centre of the North-West (Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, S.C. (CIBNOR))

Biological Research Centre of the  North-West (Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, S.C. (CIBNOR))

Introduktion

Velkommen og velkommen til Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste SC (CIBNOR), et af de 26 offentlige forskningscentre i Det Nationale Råd for Videnskab og Teknologi (CONACYT), som i oktober måned 2020 bliver 45 år.

I overensstemmelse med det juridiske instrument til oprettelse af vores forskningscenter har vi blandt andet som vores væsentlige mål at udføre grundlæggende og anvendte forskningsaktiviteter med det formål at løse problemer i forbindelse med brug, forvaltning og bevarelse af naturressourcer. at fremme bæredygtig udvikling på lokalt, regionalt og nationalt plan.

Denne nye administration af CIBNOR for perioden 2019 til 2024 falder sammen med både begyndelsen af denne nye seksårige periode og begyndelsen på det nye generaldirektorat for CONACYT. Både den nationale udviklingsplan 2019-2024 såvel som CONACYTs omstruktureringsplan 2019-2024 fremhæver i det væsentlige behovet for at fremme brug, forvaltning og bevarelse af naturressourcer i vores land for at generere bæredygtig udvikling, der effektivt bidrager til produktudviklingen . Og også at det især bidrager til at løse og afbøde problemerne i de mest sårbare og mindst begunstigede sektorer, men også til bevarelsen af vores biokulturelle rigdom gennem social tilegnelse af videnskabelig viden, som vi dag for dag genererer i denne institution.

Hos CIBNOR er vi stærkt engagerede i videnskabelig aktivitet af topkvalitet og relevans, både med at løse problemer i vores samfund og med bevarelse og beskyttelse af vores miljø. På samme måde har resultaterne af de aktiviteter, vi udvikler i vores forskningscenter, utvivlsomt placeret dette offentlige forskningscenter for CONACYT som en af de mest solide og effektive institutioner til fordelagtigt at nå de nationale mål og mål, der er angivet i begge dokumenter. rektorer, der styrer det nationale videnskabelige arbejde.

Både vores samfund og dette generaldirektorat, i vores daglige institutionelle arbejde, påtager vi os forpligtelsen til at generere muligheder for bæredygtig udvikling gennem brug, forvaltning og bevarelse af vores naturressourcer. Valgmuligheder og alternativer, der gennem resultaterne af vores forskning resulterer i reelle fordele for vores samfund, som er den, der finansierer os, og som vi endelig skylder os selv.

Placeringer

 • México

  México, Mexico

  Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål