Keystone logo
Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Introduktion

Generel information

Beijing Jiaotong Universitet er en national nøgle universitet under direkte administration af Undervisningsministeriet, og nu er understøttet i fællesskab af Ministeriet for Uddannelse, Kina Railway Corporation og Beijing Municipal regering. BJTU er et af de første universiteter valgt ind i ”National 211 Project” og ”985 Styrke Discipline innovationsplatform” projekt, en af ​​de første institutioner er bemyndiget til at give master-og ph.d.-grader. BJTU, som den førende organisation, har etableret Collaborative Innovation Center for Rail Transit Sikkerhed, som er en af ​​de første 14 kollaborative centre, der er godkendt af den kinesiske regering til at indtaste de ”Nationale 2011 projekter”. BJTU er blevet valgt ind i top 100 af de ”QS BRIC fem lande” for 3 år i træk, har 6 discipliner ind i top 400 i QS World University.

Som en af ​​de tre oprindelsen af ​​Jiaotong Universitet, kan historien om BJTU dateres tilbage til 1896. BJTU voksede ud af Beijing Railway Management Institute, Kinas første højere uddannelsesinstitution, der blev forpligtet til at fremme jernbane ledertalenter og indledte moderne Kinas uddannelse i ledelse og telekommunikation jernbane. I 1917 blev det reorganiseret i Beijing Railway Management School og Beijing Post og Telekommunikation School. I 1921, det fusionerede med Shanghai Industrial College, Tangshan Industrial College at danne Jiaotong Universitet. Efter omlægningen af ​​Jiaotong Universitet i 1923, blev Beijing campus omdøbt Beijing Jiaotong Universitet. I 1950 blev skolen opkaldt nordlige Jiaotong Universitet, og formanden var den berømte bro ekspert Mao Yisheng. I 1952 blev den nordlige Jiaotong Universitet tilbagekaldes derfor campus Beijing og Tang blev selvstændigt og skolen blev omdøbt Beijing Railway Institute. I 1970 blev navnet Northern Jiaotong Universitet genoptages. I 2000 havde det fusioneret med Beijing Electric Power College og administrationen blev overført fra Ministeriet for jernbaner til Undervisningsministeriet. I 2003 blev navnet Beijing Jiaotong Universitet genoptages. Nogle berømte mennesker i kinesisk historie modtaget undervisning på universitetet, herunder Liu Han, grundlægger af Kinas første radiostation, Ying Shangcai, opfinder af Kinas første high-power dampmaskine, Zheng Zhenduo, berømt forfatter og litteraturkritiker og historiker, Jin Shixuan, forfatter til Kinas første jernbane ledelse monografi, Xu Jing, pioner inden for jernbanetransport økonomi i Kina, og Yang Rumei, en af ​​de tidlige fire store revisorer i Kina. Nogle berømte lærde arbejdede på universitetet, herunder Xiang Zhejun, chefanklager i Tokyo Trial og Ma Yinchu, berømt demograf og økonom.

Den September 10th, 2016 har BJTU afholdt en enkel og højtidelig fest under temaet ”Jiao Tong, kinesisk drøm”. I fejringen mødet blev lykønskningsbrev af Liu Yandong læst op. Wang Anshunm, borgmester i Beijing og Du Zhanyuan, viceminister for Undervisningsministeriet deltog i mødet og holdt taler. Desuden ministre fra Trafikministeriet i Rusland og Mongoliet sendte også deres lykønskninger breve. Og fem formænd for fem Jiaotong universiteter i fællesskab udsendt Beijing-erklæringen af ​​Jiaotong Universitet, der markerede et nyt kapitel for Jiaotong Universitet i den nye fremtid. Repræsentanter fra Kina Railway Association, den kinesiske Association for Videnskab og Teknologi, den kinesiske Society of Higher Education, det kinesiske Academy of Engineering, staten Tavshedspligt Bureau, staten Jernbane Bureau, Beijing kommunale udvalg og de relevante distrikter og amter, skoleledere og co-building enheder, mere end 20 kinesiske videnskabsakademi, 6 kinesisk ambassade embedsmænd, 31 oversøiske universiteter, 6 Hongkong, Macao og Taiwan universiteter og 22 fastlandet universiteter, samt alumner, undervisere og studerende deltog i mødet fest. Samtidig, BJTU holdt også mere end 10 større aktiviteter, såsom 2016 Global University Presidents Summit, Kina Transport Senior Forum og fest.

BJTU har holdt præsident Forum for Kina og Rusland Jiaotong Universitet i 2015, Premier Li Keqiang sendt et lykønskningsbrev. Hidtil har BJTU etableret Sino Rusland Jiaotong Institute i St. Petersborg, kinesisk russiske højhastighedstog forskningscenter, kinesisk Storbritannien højhastighedstog forskningscenter, international fælles laboratorium højhastighedstogbanen sikkerhed drift og service og international videnskabelig forskning platform globale forsyningskæde og logistik. BJTU bærer aktivt ud trafikstyring af udenlandsk industri uddannelse og udvider det internationale anseelse og indflydelse.

Discipliner BJTU s rangeret godt i tredje runde af den nationale faglig vurdering. System videnskab var den første, transport engineering oplysninger rangeret den tredje og kommunikation teknik var det 8.. Hidtil System videnskab rangeret første landsdækkende i tre på hinanden følgende runde af vurderingen.

BJTU er placeret i Beijing, hovedstaden i Kina med øst og vest campusser i Haidian District. Den dækker et samlet areal på næsten 1.000 MU (1 MU svarer omtrent 667 kvadratmeter), og dens bygningsareal udgør 910 tusind kvadratmeter. Universitetet har også etableret et nyt Weihai campus og sætte det i brug i 2015. Hver campus har lyd undervisnings- og forskningsfaciliteter samt et smukt miljø.

BJTU har opnået forskel i at tilbyde en række akademiske programmer takket være dens udvikling i over hundrede år. BJTU har fremmet en stærk følelse af samarbejde og innovation. Universitetet er blevet en vigtig base for at vise sig talenter, især udestående talenter inden for informationsteknologi og transit jernbane i byer, for den økonomiske og sociale udvikling i Kina. Universitetet har været tæt forbundet med nationens industrialisering, urbanisering, informationization siden dens oprettelse. BJTU bidrager til omfattende transportsystem, især for at fremskynde udviklingen af ​​jernbanetransport samt fremmer integrationen af ​​Beijing, Tianjin og Hebei, der bidrager aktivt bidrag til den nationale transport, logistik, information engineering, ny energi teknik og socialøkonomi i Beijing . BJTU har oprettet en udviklings- mål og de ”tre skridt” strategi at være de første klasses universiteter i midten af ​​dette århundrede.

Efter tre århundreder udvikling, skolen dannede en fordel af oplysninger, ledelse og andre discipliner for de trafikale karakteristika for videnskab og teknologi. Universitetet har et komplet curriculum system industri, ledelse, økonomi, litteratur, lov og filosofi. BJTU har 14 skoler, herunder skolen af ​​elektroniske og information engineering, skole af computer og informationsteknologi, handelshøjskole og ledelse, skole af anlægsarbejder, skole af mekaniske, elektroniske og reguleringsteknik, skole af elektriske, skole for videnskab, skole af software engineering, skole af marxismen, skole for arkitektur og design, Law school, skole af den nationale sikkerhed, graduate skole og skole af afstand og efteruddannelse. Beijing Jiaotong Universitet Haibin campus blev medstifter med virksomheder i Huanghua, Hebei-provinsen. BJTU har to niveau-1 nationale centrale disciplines-- trafik og transport teknik og information og kommunikation teknik, to niveau-2 nationale disciplines-- industriøkonomi, bro og tunnel engineering. Hidtil BJTU har 8 nationale centrale discipliner. Der er 15 post-doc forsøgsstationer, 20 level-1 discipliner, der tilbyder ph.d.-uddannelser, 34 level-1 discipliner, der tilbyder kandidatuddannelser, 13 faglige uddannelser såsom MBA, EMBA, M. Eng, M.Acc, M.Law og osv

BJTU har betragtet forbedring af lærernes kvalitet som første prioritet i at køre et universitet og det har kraftigt implementeret strategi om at styrke skolens talenter. Indtil nu, BJTU har 2.907 fakultet og medarbejdere, herunder 1.846 fuldtidsansatte lærere. (Blandt de fuldtidsansatte undervisere, 1199 er stedfortrædende ledende fagligt og teknisk positioner og 1733 er kandidatgrad eller højere.) BJTU har 2 akademikere af CAS, 2 akademikere af kinesiske Academy of Engineering, 5 nationale lærere, 6 medlemmer af faglig vurdering gruppe af de akademiske grader Udvalg for Statsrådet, 4 ”973” ledende forskere, 9 udvalgte persons af ”tusinde Talenter program”, 6 valgte person af ”Ten Thousand Talenter program”, 8 skelnes professorer og deltidsansatte professorer i ”Yangtze River lærd”, 11 nationale kandidater af Talents Project, 9 vindere af nationale enestående ungdom fond, 11 vindere af enestående ungdom fond, 69 personers af programmet for New Century fremragende Talenter projekt, 158 eksperter, der nyder særlig regering godtgørelse.

BJTU har altid taget talenter til at dyrke som en grundlæggende opgave med uddannelse, og den har dyrket et stort antal talenter til landet i de sidste 100 år. BJTU opnår fremragende kvalitet i den nationale prægraduat undervisning vurdering i 1997 og 2006. Nu universitetet har 14,253 studerende, 7,966 studerende, 2.891 ph.d.-studerende, 6.918 professionelle degree studerende og 7.810 voksne studerende. Der er 820 langvarige internationale studerende i alt.

BJTU har vundet en national pris i store præmie, 3 nationale priser i tredje præmie, 12 nationale afdelinger i anden pris, en Beijing kommunal pris i store præmie, 27 Beijing kommunale priser i førstepræmie, 29 Beijing kommunale priser i andenpræmien i de seneste tre års undervisning Achievement award; godkendt 3 uddannelse pilotprojekter og en national uddannelse reform pilot skole af staten i de seneste 5 år; har 8 discipliner national plan for at uddanne og træne udestående ingeniører og 7 nationale professionel pilot omfattende discipliner reformation; tildelt 2 ”12. Five-Year” nationale eksperimentelle undervisning demonstrationscentre, 2 nationale centre for virtuel simulering eksperiment undervisning, 3 nationale somme praksis baser, 7 nationale engineering praktiske uddannelsescentre, 2 Beijing kommunale demonstrative innovations- praktiske baser; etableret nationale undervisning demonstration centrum; godkendt 4 nationale kvalitet video åbne klasser, 22 gode deling ressource kursus projekter, 42 ”12th femårige” generelle videregående uddannelser bachelor nationale planlægning undervisningsmateriale af 34 slags. BJTU styrker dyrkning af udestående innovative talenter gennem etablering af en eksperimentel klasse of Science (Si Yuan klasse), den eksperimentelle klasse af top-notch talent disciplin fundament (Zhi Xing klasse), oversøisk projektleder klasse, jernbanetransport pilot klasse, master (læge) form for talent uddannelse klasse, Zhan Tianyou klasse, Mao Yisheng klasse og international klasse. Kvaliteten og uddannelse niveau BJTU er steget år for år, er beskæftigelsesfrekvensen stabilt på et højt niveau, bachelor og kandidat beskæftigelsesfrekvens ligger over 98% og mere end 50% studerende vælger en videregående uddannelse. Student kunst trup udført fremragende præstationer i de nationale og Beijing kommunale konkurrencer, vandt førstepræmien i 1., 2., 3. og 4. universitet kunst ydeevne instrumentale gruppe og gav forestillinger i oversøiske regioner, Hong Kong og Macao. Den generalprøve version af ”Long March suite” udført af BJTU studerende forårsagede stærke konsekvenser i samfundet, den oprindelige drama ”Mao Yisheng” blev valgt som ”rygraden i republikken - videnskaben og Engineering Master elite propaganda”. Højt niveau sportshold har vundet 112 (gange) første præmier i nationalt niveau og derover nationalt niveau i alle former for konkurrencer, herunder 76 mesterskabet i World University badminton konkurrencer og andre større arrangementer i hjemmet og i udlandet.

BJTU tager styrke videnskabelig og teknologisk innovation som et strategisk fokus på udvikling, konstant forbedrer tjeneste kapacitet sociale. BJTU har undervisning, forskning instrumenter og udstyr aktiver 1.070.000 millioner RMB yuan; 84.91 tusind bibliotekets papir bøger, elektroniske bøger, netværksressourcer med en transport egenskaber database. BJTU har 47 provins-og ministerplan forskning platforme, herunder en national nøgle laboratorium, en national Engineering Research Center, 6 nationale tekniske laboratorier, 1 national energi forskningscenter, 4 nationale akkrediterede laboratorier, 1 national universitet for videnskab og teknologi park, 9 centrale laboratorier Undervisningsministeriet / engineering Research center, en Beijing laboratorium, 10 centrale laboratorier Beijing engineering teknologi forskningscenter og andre 13 provins-og ministerplan videnskabelig forskning platforme. I de seneste 5 år, universitetet overvåget næsten 11.000 forskningsprojekter såsom National 973 Plan, National 863 Plan, National Science Fund, National Science Socialfond og andre projekter, der er etableret af Undervisningsministeriet, Ministeriet for jernbaner og så videre. Den forskningsfond nåede 3.67 milliarder RMB. BTJU har publiceret 3.097 artikler i Scie citationer og 5,214 papirer i EI citater. Der var 2.107 patentansøgninger og 1.360 godkendelser. BJTU har været vært 8 kinesisk Senior Jiaotong forum og 42 BJTU foredrag, vært og foretaget 40 højt niveau internationale konferencer. BJTU har vundet 12 nationale priser, 136 provinsielle videnskab og teknologi prisuddelinger, 1 national naturvidenskab pris i andenpræmien, en national videnskab og teknologi fremskridt tildeling i anden pris og en national teknologi opfindelse pris i anden præmie samt fremragende pris i videnskabelig forskning i de 8, der iværksættes projekter (humaniora og samfundsvidenskab).

BJTU har etableret samarbejdsrelationer med over 205 universiteter og berømte multinationale virksomheder fra mere end 38 lande, herunder USA, Det Forenede Kongerige, Tyskland og Frankrig for at dyrke førsteklasses talenter med global vision. Universitetet har etableret Confucius Institutter med KU Leuven i Belgien, Texas Southern University i USA og University of Campinas i Brasilien. BJTU har hostet eller påtaget internationale akademiske konferencer for internationale trådløs kommunikation, signalbehandling, baneteknik, kulstof logistik lave og andre områder. Internationale Kultur- Festival afholdes hvert andet år for at fremme udvekslingen af ​​kinesiske og udenlandske akademiske kultur. Erklæringen af ​​"kinesiske Ny Energy Institute" blev valgt ind i ”Internationalisering af demonstrationsprojekter universiteter Fremme Plan”. og udenlandske fonde er steget år for år. BJTU har 17 langsigtede udenlandske eksperter, herunder 3 nationale ”tusind udenlandske eksperter plan”; 5 Sino udenlandske kooperative uddannelsesprojekter med henblik på at gennemføre uddannelse af bachelor-og kandidatniveau grader og øge internationaliseringen af ​​skolen. For at give fuld spille for Alumni Association, fundamentet og bestyrelsen har BJTU oprettet 37 lokale sammenslutninger af tidligere, absorberes 78 bestyrelser, og etableret strategiske samarbejdsrelationer med virksomheder af transport, logistik, information, energi og andre industrier samt lokale regeringer, som realiserede langsigtet og omfattende samarbejde i personalets uddannelse og videnskabelig forskning.

”Tænk på kilden, når man drikker vandet, elsker landet og ære alma mater.” I dag, med 120 års glorværdig historie, Beijing Jiaotong Universitet driver sin mission, efter mottoet ”Lær og praksis” og ånden i beskedenhed, forsigtighed og innovation, huske efterspørgslen og forventninger de tidligere nationale ledere, og Skridtstillingen mod målet om at opbygge en verdenskendt universitet med højt niveau forskel.

Placeringer

  • Beijing

    Beijing Jiaotong University No.3 Shangyuancun Haidian District, 100044, Beijing

    Programmer

    Spørgsmål