Keystone logo
Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Introduktion

Hos Bluedata er vores mission at give en kvalitetsindlæringsoplevelse og en mulighed for internationale studerende at lære engelsk til personlige, akademiske og professionelle formål, mens de oplever amerikansk kultur i New York City.

Med denne mission i tankerne er alle lektioner og aktiviteter designet til at hjælpe eleverne fuldt ud at integrere sig i NYC's livlige engelsktalende samfund. Ved at samle studerende af forskellige nationaliteter i en uddannelsesmæssig sammenhæng, der udfordrer og styrker studerende intellektuelt, stræber Bluedata efter at skabe et samfund af bemyndigede lærde, der er i stand til at få succes i vores globaliserede verden.

HISTORIE

Bluedata blev grundlagt i 1997 som en privat handelsskole med licens til privatuddannelse .

Siden februar 2005 har Bluedata fået tilladelse i henhold til føderal lov til at tilmelde studerende, der ikke er immigranter.

Siden april 2011 er Bluedata akkrediteret af den nationalt anerkendte Commission on English Language Program Accreditation (CEA).

I dag, som en af lederne inden for sprogundervisning i New York City, er Bluedata International Institute forpligtet til at give alle studerende en læringsoplevelse, der er givende, ekspansiv, intellektuelt tilfredsstillende og kulturelt følsom.

VORES FORDEL

Bluedata International Institute er bekvemt placeret i centrum af New York City - Midtown Manhattan.

Ved siden af 34th Street Penn Station, 42nd Street Port Authority Bus Terminal og berømte vartegn som Times Square, Empire State Building og Macy's er der let adgang til campus med transportfaciliteter. Du kan tage metrolinjerne A, C, E, 1, 2 eller 3 til 34th Street Penn Station eller linjerne N, Q, R, W, B, D, F eller M til 34th Street Herald Square og derefter gå til skolen. Hvis du bor i New Jersey eller Long Island, er der også Path-tog eller NJ Transit-tog og busser til Bluedata .

Placeringer

 • New York

  8th Avenue,500, 10018, New York

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål