Keystone logo
Bodø Graduate School of Business (HHB) Master Of Science I Energi Management
Bodø Graduate School of Business (HHB)

Master Of Science I Energi Management

Bodø, Norge

4 Semesters

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

NOK 700 / per semester *

På campus

* Semester gebyr på NOK 700

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

For program, der begynder August 2010 kun ansøgere allerede er i besiddelse opholdstilladelse, vil nu blive betragtet (andre fristen udløb 1 mar)

Program målsætning (er)

Programmet sigter mod at udvide din forståelse af energispørgsmål, hjælpe dig med at udvikle færdighed i konstruktiv brug af business administrative teori, og efterlader dig med en aktiv holdning til driftsøkonomi processer, især relateret til energisektoren.

Målgruppe

Med olie-og gasefterforskning nu godt i gang i Barents High-Nord, og med udsigten til flere sådanne udforskning langs kysten i det nordlige Norge, er der et stigende behov for kvalificerede fagfolk inden for energi-folk fortrolige med de særlige af olie-og gasindustrien,. besiddelse af en stærk regional viden og ekspertise inden for energistyring, energi diplomati, og den geopolitiske

For at imødekomme denne udfordring, har vi udviklet et innovativt program, som vil forberede de studerende til beskæftigelse i denne intellektuelt krævende og hastigt voksende industri.

Program beskrivelse

I det andet år af programmet, vil du tilbringe et semester på MGIMO University i Mocow, hvor du vil studere Energi Diplomati og økonomi Brændstof og Energi Complex (FEC) industrier. Kurset vil give dig viden om organisationer, ledelse og økonomi FEC, transportsystemer af energiressourcer, olie børser og markeder inden for energi ressourcer, investeringer af udenlandsk olie-og gas-og energi virksomheder, informationssystemer, og konkurrencedygtige strategier i FEC.

&nbsp

Det første semester vil fokusere på business administration og ledelse teori, med vægt på at udvide din forståelse af energisektorens eklektiske natur. Det vil også hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder i konstruktiv brug af teori på samme tid, at du udvikler en aktiv holdning til driftsøkonomi processer. Og det vil understrege de skiftende processer i organisationer og populationer. Derudover vil du komme til at udforske nogle af de store miljømæssige, filosofiske og etiske spørgsmål i relation til energibranchen.

&nbsp

Andet halvår vil fremme din teoretiske viden inden for business-og energi-relaterede emner. Du vil blive introduceret til nyere og mere komplekse teorier. Den norske kontekst, beliggende i et globalt perspektiv, vil være et gennemgående tema i hele semestret, så vil spørgsmål vedrørende verdens oliemarkederne, offentlige relationer, og miljø. Du vil også gennemføre et kursus om forskningsmetoder i løbet af dette semester, som vil hjælpe med at forberede dig til dit speciale arbejde senere i programmet.

&nbsp

Den tredje semester har til formål at hjælpe dig med at uddybe, integrere, og tilegne din nye viden om teori og metode. Du vil også deltage i aktiviteter, der skal forbedre dine færdigheder til problemløsning. Mens han var på MGIMO Universitet, vil du opbygge analytiske og teoretiske kompetencer, samtidig med at analysere centrale geopolitiske og makroøkonomiske faktorer, der påvirker den energi, industri over hele verden.

Den fjerde semester kan du fokusere på at skrive og færdiggøre dit speciale.

Uddannelsens opbygning

Tidsplanen omfatter et semester i udlandet som en integreret del af programmet. Således får du en chance for at stifte bekendtskab med forskellige virksomhedskulturer og udvikle en global tankegang. Programmet omfatter workshops, foredrag, seminarer og gruppediskussioner. Der vil også være besøg enten på eller fra energi-virksomheder og rådgivnings-og reguleringsmæssige institutioner i energisektoren fra de involverede lande, alle der yderligere vil give dig en dyb og diversificerede, indsigt i branchen.

Form for vurdering

Karakterer gives på en skala fra A - F (AE er gået, er F mislykkedes). Forskellige former for evaluering der anvendes, papirer, sagsbehandling, præsentationer og skole eksamener.

Evaluering

Programmet evalueres årligt baseret på feedback fra de studerende, både gennem en løbende dialog i løbet af sigt og via en web-baseret spørgeskema i slutningen af ​​hver periode.

Adgangskrav

Entré er baseret på tre eller fire års studier (bachelor eller tilsvarende) i business/management- relaterede områder, med visse krav vedrørende relevante kurser. Studerende indskrevet i vores Master of Science-programmet i Business Administration kan vælge at starte dette program, men kun efter at fuldføre deres første semester.

Følgende emner skal dækkes som en del af bachelor-studiet:

 • Business Analysis, 55 ECTS kreditter
 • Economics, 15 - 20 ECTS
 • Metode, 15 - 20 ECTS

Bodø University Collge følger minimumskravene for optagelse på norske universiteter / højere uddannelse for ansøgere med kvalifikationer fra udlandet og krav om dokumentation for engelsk.

Efteruddannelse

Vellykket kandidater kan søge om optagelse på ph.d.-programmer i Bodø Graduate School of Business eller på andre institutioner.

Professionel og erhvervsmæssige perspektiver

Kandidater af programmet vil blive en del af et globalt netværk af kontakter på tværs af grænserne. Kandidater får en Master of Science i Energi Management diplom fra Bodø Graduate School of Business og en fælles diplom fra den russisk-norske Institut for Energi.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i energisystemledelse
  • San Francisco, USA
 • Civilingeniør i olie og gas med energiledelse
  • London, Det Forenede Kongerige
 • MSc i Energistyring
  • London, Det Forenede Kongerige
  • Paris, Frankrig