Keystone logo
Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Introduktion

Maksimer dit potentiale for succes med en kandidatgrad fra Graduate School of Arts & Sciences på BU.

Velkommen! Arts & Sciences er Boston Universitys største akademiske afdeling, hjertet af et forskningsuniversitet i verdensklasse. Vores fakultet i Graduate School of Arts & Sciences er blandt verdens mest respekterede professorer, forskere og fagfolk inden for deres discipliner. Vores alumner fører innovation og forskning og gør indflydelse på deres områder . Vores campus er Boston, en by, der er levende med historie, kultur og mangfoldighed og vrimler af potentialer for forbindelser og karrierer.

Kvalifikationer for optagelse

De, der har opnået en bachelorgrad fra et akkrediteret universitet eller universitet eller med tilsvarende international uddannelse, kan ansøge.

 • Dit bacheloruddannelse skal omfatte introduktionsstudier inden for humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab; gennemførelse af specificerede kurser uden kredit kan være påkrævet for at udgøre en mangel.
 • Du kan ansøge om en kandidatuddannelse, hvis du har en bachelorgrad (hvis du har en tre-årig grad, kan du blive påkrævet at gennemføre et års masteruddannelse eller postgraduate diplom i et relevant fag).
 • Du kan ikke tilmelde dig samtidigt i mere end et kandidatprogram, medmindre programmerne er en del af en kombineret BU-godkendt grad.
 • Hvis du to gange er blevet afvist for optagelse i samme uddannelse, skal du indsende et godkendelsesbrev til ansøgning fra den nuværende direktør for kandidatstudier i den afdeling, som du søger optagelse i.

Statistik

 • Internationale studerende:

  25%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  10 til 1

Indlæggelser

Kvalifikationer for optagelse

Dem, der har opnået en bachelorgrad fra et akkrediteret college eller universitet eller med tilsvarende international uddannelse, kan ansøge.

 • Dit bachelorprogram bør omfatte introduktionsstudier inden for humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab; afslutning af angivne kurser uden kredit kan være påkrævet for at kompensere for enhver mangel.
 • Du kan ansøge om en kandidatuddannelse, hvis du har en bachelorgrad (hvis du har en treårig uddannelse, kan du blive pålagt at gennemføre et etårigt kandidatuddannelse eller efteruddannelse i et relevant emne).
 • Du kan ikke tilmelde dig samtidigt i mere end et kandidatprogram, medmindre programmerne er en del af en kombineret BU-godkendt grad.
 • Hvis du to gange er blevet afvist for optagelse i samme uddannelse, skal du indsende et godkendelsesbrev til ansøgning fra den nuværende direktør for kandidatstudier i den afdeling, som du søger optagelse i.

Visumkrav

Som internationale studerende og forskere på BU skal du ansøge om det mest passende visum, der giver dig mulighed for at komme ind i USA for at starte eller genoptage dine akademiske aktiviteter. Visumets længde varierer afhængigt af dit statsborgerskab og din visumklassificering. Visummet skal altid være gyldigt ved indrejse til USA, men det må udløbe, efter at du er kommet ind i landet. Hvis du forlader USA midt i dine akademiske aktiviteter og planlægger at vende tilbage til BU i samme visumklassificering for at genoptage de samme akademiske aktiviteter, skal du sikre dig, at dit visum stadig er gyldigt eller forny dit visum, før du vender tilbage til USA.

Borgere i Canada er ikke forpligtet til at få visum for at komme ind i USA, men skal følge alle de andre nødvendige procedurer nedenfor for at komme ind i USA i den korrekte immigrationsklassificering.

Trin

 1. Sørg for, at dit pas er gyldigt
 2. Sørg for, at dine immigrationsdokumenter er korrekte
 3. Kontakt den nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat for at ansøge om visum
 4. Planlæg en visumaftale
 5. Forbered dokumenterne til visumsamtalen (Formular, DS-160 Online Nonimmigrant Visa Application, ansøgningsgebyr, ét fotografi, et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter den forventede indrejsedato til USA, yderligere dokumenter)
 6. Vær tålmodig-dit visum kan tage noget tid at blive behandlet gennem sikkerhedsgodkendelser
 7. I det usandsynlige tilfælde, at dit visum nægtes, skal du kontakte ISSO
 8. Planlæg din rejse til USA

Stipendier og finansiering

Der er mange muligheder for at finde ekstern finansiering, samt institutionsfinansiering til din uddannelse. Vi vil gerne dele nogle specifikke skridt, du kan tage for at finde finansiering på BU. Fra stipendier, til campusjob, til føderale lån, der er så mange muligheder for at finansiere din uddannelse på BU!

Fem trin, du kan tage for at finde finansiering på BU til din kandidatuddannelse:

1. Se på institutionelle meritstipendier dit program tilbyder

Programmer som økonomi , datalogi , statistisk praksis og jord og miljø har meritstipendier til rådighed for kvalificerede studerende, mange gange uden at kræve en separat ansøgning. Sørg for at tjekke dit specifikke program af interesse for at se, hvilken slags hjælpemiddel du automatisk kommer i betragtning til!

2. Se efter institutionelle stipendier eller stipendier, der kræver særskilte ansøgninger til behandling - du kan se, hvad BU tilbyder her !

3. Føderal arbejdsundersøgelse

Føderale arbejdsstudier fremmer adgang til beskæftigelse for studerende, der viser økonomisk behov. Modtagere af føderale arbejdsstudier er udvalgt af Financial Aid Office og opfylder de føderale behov og andre kriterier.

4. Campus job

Du kan også søge job på campus eller i nærheden. Der er mange kontorer på campus, der ansætter kandidatstuderende, såvel som virksomheder tæt på campus, der altid leder efter studerende. En anden mulighed er at kontakte din programafdeling og forespørge om at blive en Resident Assistant (RA) for en bachelor-kollegie.

5. Føderale og kreditbaserede lån

Der er to typer føderale lån, som studerende kan modtage. Den første er et føderalt direkte usubsidieret lån , dette er et lavrentelån til rådighed for studerende til post-sekundære uddannelsesudgifter. Den anden type lån er kreditbaserede lån, som enten kan være føderale eller private. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om disse typer lån. Føderale lån er kun tilgængelige for amerikanske statsborgere og fastboende. Private kreditbaserede lån er en fantastisk mulighed for internationale studerende. MPower og Prodigy finance tilbyder kreditbaserede lån til internationale studerende på udkig efter økonomisk støtte.

Alumni Statistik

Ranglister

 • #17 Bedste private universitet i 2021 QS-rapport
 • #28 i Nation for Economics i 2021 QS-rapport
 • #27 bedste amerikanske colleges af The Wall Street Journal/Times Higher Education
 • 1 af 3 universiteter i Boston og Cambridge opkaldt til den prestigefyldte Association of American Universities
 • #42 blandt nationale universiteter af US News & World Report
 • #37 blandt globale forskningsuniversiteter af US News & World Report
 • #21 i USA for bedste universiteter for ekspertise, ligestilling og beskæftigelsesegnethed
 • #3 i Massachusetts for bedste universiteter for ekspertise, ligestilling og beskæftigelsesegnethed

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Boston

  Boston, USA

Spørgsmål