Keystone logo
Bournemouth University

Bournemouth University

Bournemouth University

Introduktion

Vores vision

Vores vision er at blive anerkendt på verdensplan som et førende universitet for inspirerende læring, fremme af viden og berigende samfund gennem sammensmeltning af uddannelse, forskning og praksis.

Vores formål

Vores formål på BU er at inspirere til læring, fremme viden og berige samfundet. Vi vil:

  • Inspirer til læring for vores studerende og ansatte og i vores større fællesskaber
  • Forbedre viden i praksis og erhvervene og vores faglige områder
  • Berig samfundet gennem uddannelse, virkningen af vores forskning og vores bidrag til globale udfordringer.

Vores værdier

Vores værdier er topkvalitet, rummelighed, kreativitet og ansvar:

Excellence

Vi stræber efter excellence i alt, hvad vi gør.

Inklusivitet

Vi værdsætter og respekterer mangfoldighed og handler for at sikre, at vi er inkluderende.

Kreativitet

Vi er fantasifulde, innovative og skaber løsninger på problemer.

Ansvar

Vi tager ansvar for virkningen af vores handlinger og fokuserer vores aktivitet som et lærende fællesskab på at yde et positivt bidrag til samfundet.

Uanset hvad din tid hos os har i vente for dig, bliver det en spændende rejse - fra at møde livslange venner i haller, til din oplevelse med placering, udforske lokalområdet eller deltage i en klub eller et samfund. Find ud af mere om, hvad livet på BU kan tilbyde.

Statistik

Vores priser

Athena SWAN Bronze Award

I maj 2019 blev BU tildelt en Athena SWAN-pris i bronze som en anerkendelse af vores præstationer og engagement i at forbedre ligestilling mellem kønnene på de videregående uddannelser. Athena SWAN-prisen, som oprindeligt dækkede kvinder, der arbejder inden for videnskab, teknologi, teknik, matematik og medicin (STEMM), blev udvidet i 2015 til at anerkende arbejde udført i både STEMM og kunst, humaniora, samfundsvidenskab, erhvervsliv og jura (AHSSBL) og at adressere ligestilling mere bredt for alle akademiske og professionelle og støttepersonale samt studerende. Det var under det nye charter, at BU har opnået akkreditering.

BU's succesfulde indsendelse af en bronzepris følger vores forpligtelse til at stræbe efter en kønsinkluderende kultur på tværs af universitetet. Vores fokus bevæger sig fra central til lokal implementering, ved at indlejre SWAN Charter-principperne i fakulteter/services og støtte alle afdelinger med at opnå SWAN-priser. Nøglemålene er at øge repræsentationen af kvinder i ledende akademiske roller, støtte og tilskynde til et fleksibelt og familievenligt arbejdsmiljø for alle ansatte og sikre ligestilling mellem kønnene på hele universitetet.

Følgende afdelinger har også en afdelingsbronze Athena SWAN-pris:

  • Psykologisk Institut
  • Institut for Medieproduktion
  • Institut for Liv- og Miljøvidenskab

QAA

I 2013 blev vi det første britiske universitet til at modtage "rost" status for kvaliteten af vores læringsmuligheder. Status, tildelt af QAA (The Quality Assurance Agency for Higher Education), anerkender de mange måder, vi giver eleverne mulighed for at få succes på. QAA så på de mange forskellige måder, vi støtter vores studerende på, herunder kvaliteten af undervisningen, de modtager, akademisk støtte, ressourcer såsom biblioteker og it-faciliteter og den generelle tilgængelige support.

HR Excellence in Research-pris

BU har haft Europa-Kommissionens HR Excellence in Research Award siden 2013. Prisen demonstrerer BU's forpligtelse til at tilpasse proces og praksis til det britiske konkordat for at støtte forskernes karriereudvikling og derfor forbedre arbejdsvilkårene og karriereudviklingen for forskningspersonale.

Dronningens jubilæumspris

I 2012 blev vi tildelt Dronningens Jubilæumspris som en anerkendelse af vores bidrag til verdens førende ekspertise og banebrydende udvikling inden for computeranimation. Dronningens jubilæumspriser er en del af det nationale udmærkelsessystem og er de mest prestigefyldte priser inden for britisk uddannelse. Prisen hylder vores National Center for Computer Animation (NCCA), baseret i The Media School, som har været i spidsen for uddannelse og forskning i computeranimation siden 1989.

Stenmur

Vi er blevet Stonewall Diversity Champion på grund af BU's forpligtelse til at være en inkluderende organisation. At være medlem af Stonewall giver universitetet værktøjerne til at tage en strategisk og struktureret tilgang til LGBT-ligestillingsinitiativer globalt. Få mere at vide om Stonewall.

EcoCampus Platinum Award

Vores EcoCampus Platinum Award er den højeste anerkendelse, vi kan opnå, som demonstrerer fremragende bæredygtighed. Vi er et af blot 16 universiteter, der har denne pris sammen med ISO14001-certificering. Det demonstrerer vores engagement i miljøet og anerkender vores miljøpraksis, procedurer og ledelsessystemer. For at opnå platinstandarden skulle vores miljøledelsessystem være af højeste standard. Revisorerne var særligt imponerede over den indsats, der blev lagt i implementeringen af vores ledelsessystem, samt det niveau, hvor bæredygtighed er indlejret i universitetets strategiske retning. Vi vil fortsat arbejde på at minimere vores negative påvirkninger af miljøet som institution og maksimere den positive påvirkning, vi kan have gennem undervisning og forskning.

Fairtrade Universitet

BU blev tildelt 'Fairtrade University'-status i 2006; der er nu over 170 Fairtrade-universiteter og -højskoler i Storbritannien, hvor mange flere arbejder hen imod status, og det viser den detaljerede forpligtelse, vi har givet til at fremme forbruget af Fairtrade-produkter. Få mere at vide om vores Fairtrade-status.

Andre priser

Tid til at ændre organisationsløftet

Vi underskrev Time to Change Employer Pledge i 2011. Det er en ordning, der har til formål at tackle stigmatisering og diskrimination omkring mental sundhed, især på arbejdspladsen.

Mindful Employer Charter

Vi underskrev dette charter i 2010 og tager vores engagement som en arbejdsgiver, der er positiv over for mental sundhed, alvorligt. Ved at tilslutte os denne ordning demonstrerede vi vores åbne og tilgængelige politikker og viste, at vi værdsætter hver enkelt af vores medarbejderes bidrag.

Handicap arbejdsgiver

Dette er et kvalitetsmærke, som vi opnåede i 2019. Det tildeles af Institut for Arbejde og Pensioner for vores positive engagement i beskæftigelse, fastholdelse, uddannelse og karriereudvikling af handicappede medarbejdere.

    Indlæggelser

    For at studere hos os på bachelorniveau er der visse kriterier, du skal opfylde. Hvert kursus har sine egne adgangskrav, så tjek vores kursussider. Du vil se de overordnede UCAS-takstpoint, der kræves for kurset, samt detaljer om, hvordan du opnår pointene; for eksempel fra tre A-niveauer eller tilsvarende, sammen med GCSE-krav.

    Sådan fungerer UCAS-taksten

    UCAS tarifpoint beregnes ud fra den type kvalifikation, du har, og den karakter eller det niveau, du opnår. For eksempel - for dem, der ansøger om at studere et bachelorkursus i september 2021 - for hver A-karakter, du får på A-niveau, vil du blive tildelt 48 UCAS-takstpoint (svarende til PPP på BTEC Extended Diploma) og for hver B karakter får du 40 point (og så videre). Du kan finde alle detaljer om tarifpointsystemet på UCAS' hjemmeside.

    Bemærk venligst, at BU ikke accepterer tilsvarende UCAS-takstpoint for International Baccalaureate - se venligst tariftabellen nedenfor. Vi kan også specificere, at du har brug for bestemte karakterer, erfaring eller at have læst nødvendige fag som en del af adgangskravet til et specifikt kursus.

    Alumni Statistik

    Placeringer

    • Wallisdown

      Wallisdown Road, BH12 5HH, Wallisdown

      Spørgsmål