Keystone logo
Boyce College

Boyce College

Boyce College

Introduktion

Elsk Gud. Elsk Nabo.

Boyce College står på evangeliet og har siden dets grundlæggelse. Vores fakultets engagement i Bibelen og til kulturelt engagement sammen med vores pulserende studentlivskultur og akademiske programmer vil udstyre studerende til trofasthed i hele livet.

Convictional

Boyce College henter sit navn fra James P. Boyce, grundlægger og første præsident for The Southern Baptist Theological Seminary. Ud over at være en sydbaptist-statsmand forsøgte Boyce at innovere den teologiske uddannelsesverden ved at gøre den mere overbevisende, streng og tilgængelig. Denne vision for teologisk uddannelse, der er bibelsk ortodoks, fagligt udfordrende og vidt udbredelig, skønt artikuleret for over 150 år siden, lever videre gennem ledelsen af R. Albert Mohler Jr., præsident for Southern Seminary and Boyce College .

Dagens kristne universitetsstuderende og kandidater vil møde udfordringer, som tidligere generationer ikke kunne have forestillet sig. Under Mohlers ledelse er Boyce College i stand til at uddanne studerende, der vil tjene kirken og engagere kulturen fra et overbevisende og bibelsk verdensbillede, uanset hvilke udfordringer der ligger foran dem.

overbevisninger

Boyce College står på den konfessionelle vision, der er formuleret af det grundlæggende fakultet i Abstract of Principles og på baptistenes tro og budskab.

Denominational Tilknytning

Southern Seminary er et agentur for den sydlige baptistkonvention. Ud over at yde betydelig økonomisk støtte til seminaret, vælger konventionen også seminarets bestyrelse.

Akkreditering

Southern Seminary er en privat non-profit-institution, der er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges og af Kommissionen for akkreditering af Association of Theological Schools i USA og Canada.Godsgirl_madi / Pixabay

holding hands, bible, praying

streng

Boyce College prale af et veludgivet fakultet, der er i frontlinjen af evangelisk stipend, kulturelt engagement og lokal kirkeledelse. Den samme strenghed, de udviser i deres eget stipend, gennemgår i hver klasse, de underviser. Som en konfessionel institution er Boyce i stand til at udfylde en niche blandt kristne colleges ved at være en seminarbaseret institution, der holder fast ved sin overbevisning.

Tilgængelig

På Boyce College kan studerende få adgang til kvalitetsuddannelse i forskellige formater, f.eks. Studier på campus, Boyce Online, Seminary Track, dobbelt tilmelding og mere. Disse formater forbereder elever fra al uddannelsesmæssig baggrund til at stå på Guds ord i den tjeneste eller kald, som Gud har kaldt dem.

Et vigtigt aspekt for alle Boyces uddannelser og formater er samfundet, som ikke kun er konteksten for læseplanen, men en del af selve læseplanen. Studerende på Boyce College bor, dyrker og vokser i samfund med hinanden, hvilket giver dem adgang til alle mulige muligheder for læring og udvikling.

Mission

Boyce College er grundskolen i The Southern Baptist Theological Seminary. Som sådan fungerer det under missionserklæringen fra Southern Seminary:

Under Jesu Kristi herredømme er det sydlige baptistteologiske seminariums mission at være fuldstændig forpligtet til Bibelen som Guds ord, til den store kommission som vores mandat og at være en tjener i kirkerne i den sydlige baptistkonvention ved at træne, uddanne og forberede evangeliets præstere til mere trofast tjeneste.

Inden for det sydlige seminarium er formålet med Boyce College at gennemføre bacheloruddannelser i bibelske studier for at forberede de studerende til opgaven som Great Commission-ministeriet i lokale kirker såvel som i agenturer og institutioner i den sydlige baptistkonvention.

Seminaret bruger evangelisk stipend med ærbødig afhængighed af den Hellige Ånds vejledning, der vidner om sandheden i Hellig Skrift. Det sydlige Baptist Teologiske Seminarium under ledelse af dets bestyrelsesudvalg gennemfører sine programmer i et miljø med åndelig pleje til udvikling af kristne ledere, herunder lægeledere, for kirkernes forskellige ministerier og kirkesamfundet. Seminarets programmer fokuserer på udvikling af ministerielle kompetencer på før-baccalaureat, baccalaureate, professionel post-baccalaureate, professional doctoral og research doktorgradsniveau. Seminaret leverer også tjenester til personer, kirker og kirkesamfundsenheder gennem dets programmer for efteruddannelse til ministeriet.

Seminaret diskriminerer ikke på grund af race, farve, etnisk eller national oprindelse, politisk orientering, handicap, alder eller køn i dets uddannelses- og administrative programmer.

Placeringer

  • Louisville

    Lexington Road,2825, 40280, Louisville

Spørgsmål