Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Introduktion

Om Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences er det første universitet verden over med fokus på brandtænkning. Vi kombinerer videnskabelige metoder med praktiske projekter og et stærkt eurasisk fokus. Vi former fremtidens innovatører og problemløsere, ikke kun ved at formidle ajourført viden om branding, men også ved at udvikle stærke personligheder.

På Brand University lærer du i små grupper og i en kreativ atmosfære sammen med omhyggeligt udvalgte internationale studerende, der er lige så motiverede og lidenskabelige som du er. Et netværk af internationale eksperter vil ledsage dig på din vej og forberede dig til en international karriere.

Ledende brandfirmaer og veletablerede agenturer er ivrige efter nyt talent og friske ideer. De inviterer BU- studerende til at samarbejde om projekter. Dette giver dig mulighed for at anvende de færdigheder, du har erhvervet, til at løse reelle problemer og skabe værdifulde kontakter til din karriere.

Undersøg i Hamborg, den tyske mærkehovedstad

Hamborg er den næststørste by i Tyskland og berømt for sin åbenhed. Byen har den største koncentration af ventures fra de kreative industrier i Tyskland. Et levende stifterfællesskab, et veludviklet supportsystem til startups, større virksomheder såvel som filialerne af Facebook og Google er hjemme her.

Liggende på bredden af Elbe-floden er Hamborg en af Europas smukkeste byer såvel som et vigtigt kulturcenter, hvor livet er alt andet end kedeligt. The Economist's placering sætter regelmæssigt Hamborg i top 10 af verdens mest beboelige byer - kom og se selv.

Stipendier og finansiering

Brand Universitet tilbyder løbende delstipendier til uddannelsen Brand Innovation MA

Læs mere om de aktuelle forhold på instituttets hjemmeside.

Campusliv og faciliteter

  • Det internationale kontor yder støtte til indkommende studerende og ansøgere fra hele verden;
  • Få adgang til den aktuelle forskningslitteratur om branding på biblioteket på campus og brug det omfattende e-bibliotek, når og hvor du har brug for det;
  • Bliv en del af Hamburg University Sports Network, som tilbyder en bred vifte af sportsgrene i hele byen.

Hamborg er den næststørste by i Tyskland og berømt for sin åbenhed. Beliggende på bredden af Elben er det en af Europas smukkeste byer, samt et vigtigt kulturcenter, hvor livet er alt andet end kedeligt. Metropolen er jævnligt rangeret blandt Tysklands mest beboelige byer - kom og se selv!

Placeringer

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Spørgsmål