Keystone logo
Brazil University (Universidade Brasil)

Brazil University (Universidade Brasil)

Brazil University (Universidade Brasil)

Introduktion

Med mere end fire årtiers erfaring inden for uddannelsesområdet, i grunduddannelse og 40 år i videregående uddannelse Universidade Brasil , om og opnåede sin akkreditering som universitet den 06/16/1989. Den 05/03/1995 akkrediterede den Campus Fernandópolis, der ligger på den projicerede vej F-1 uden nummer, Fazenda Santa Rita, Fernandópolis, SP, CEP 15600-000 og Descalvado Campus, der ligger på Rua Hilário da Silva Passos , 950, University Park, Descalvado, SP, CEP 13690-970.

For at udvide sit driftsområde med videregående uddannelse til andre regioner tilbyder det fjernundervisningskurser med tilladelse til fire on-site supportcentre, fordelt i São Paulo, Descalvado, Santos og Sertãozinho, alle i staten Sao Paulo. Paulo.

I 2016 blev institutionen igen akkrediteret, og dens navn blev ændret fra Universidade Camilo Castelo Branco til Universidade Brasil .

IES tilbyder i øjeblikket 46 bachelor-kurser i ansigt-til-ansigt modalitet og 28 kurser i fjernmodalitet fordelt på otte store vidensområder, hvilket gør det muligt at udføre undervisning og læring, forskning og udvidelse, der er formuleret i produktionen og formidling af viden såvel som i stigningen i den regionale og nationale økonomi, fordelt på Campi i São Paulo, Mooca, Fernandópolis og Descalvado.

Institutionen tilbyder et sæt Lato Sensu Postgraduate kurser inden for de vigtigste videnområder, fem programmer og fem Stricto Sensu Postgraduate kurser (4 kandidatuddannelser og 1 doktorgradsprogram). Derudover blev hun tildelt stipendier fra det institutionelle program for videnskabelige initieringsstipendier - PIBIC, fra det nationale råd for videnskabelig og teknologisk udvikling - CNPq.

Med hensyn til Lato Sensu EAD Post-Graduation er det værd at bemærke, at institutionen tilbyder et sæt kurser inden for videnområderne: sundhed, ingeniøruddannelse, miljø. IES modtog også stipendier fra det institutionelle program for undervisningsinitieringsstipendier - PIBID, der tilbydes af CAPES.

Med hensyn til Stricto Sensu Graduate Program er der toogtyve registrerede forskningsgrupper registreret hos CNPQ med projekter under udvikling inden for forskellige vidensområder.

Placeringer

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilien

    Spørgsmål