Keystone logo
Brazilian School of Public and Business Administration

Brazilian School of Public and Business Administration

Brazilian School of Public and Business Administration

Introduktion

Skolen

Den første offentlige administrationsskole i Latinamerika, den brasilianske skole for offentlig administration ved Getulio Vargas Foundation (FGV EBAP) blev etableret i Rio de Janeiro den 15. april 1952 gennem et partnerskab mellem De Forenede Nationer (FN) og FGV, for at imødekomme krav om kvalificerede fagfolk på dette område.

I 2002 blev det omdøbt til den Brazilian School of Public and Business Administration (EBAPE), hvilket afspejler dens aktiviteter i den private sektor, der faktisk var på plads siden grundlæggelsen. I løbet af disse årtier har det styrket sin troværdighed og legitimitet gennem sin forbløffende evne til at yde topstuderende viden til sine studerende og indføre dem i en produktionsproces, der rangeres som fremragende.

Banebrydende ånd

 • Den første skole i Latinamerika, der tilbyder en kandidatuddannelse i administration;
 • Brasiliens første bøger om administrationsarbejde blev udgivet af denne skole;
 • Den første institution i Brasilien, der brugte kursustilmeldings- og kreditsystemet;
 • Det første formandskab og hovedkvarter for National Association for Graduate Studies and Research in Administration (ANPAD)
 • I 1961 udarbejdede tidligere forbundskongresmedlem og EBAPE-professor Alberto Guerreiro Ramos udkastet til regulativer for administratorfaget, bekræftet ved lov nr. 4.769, der blev bekendtgjort den 9. september 1965.
 • Den første skole i Brasilien anerkendt af de fire førende internationale akkrediteringsinstitutioner for sine fremragende programmer, fakultet og pensum i administration: AACSB, EQUIS-EFMD, ICAPA og NASPAA.

Mission

At opbygge og formidle viden inden for ledelse og samtidig styrke synergien mellem den offentlige og den private sektor ved at træne fagfolk til at påvirke med konceptuel og metodisk stringens, ideer og handlinger, der er relevante for udviklingen af Brasilien.

Campus funktioner

Den teknologistruktur, som FGV EBAPE tilbyder studerende, er forenelig med hans akademiske ekspertise. Dets it-laboratorier er udstyret med videnskabelig software, komplet med LCD-skærme, DVD-læser/optagere og en udskriftspulje, alt sammen tilgængeligt til brug i lokalernes åbningstid, undtagen når laboratorierne bruges til praktiske kurser.

Denne handelsskole tilbyder også trådløs internetadgang og et veluddannet helpdesk personale, der yder support og rydder computerrelaterede vanskeligheder for studerende og fakultet.

Dets klimatiserede klasseværelser har hver plads til omkring halvtreds studerende, mens Getulio Vargas Foundation også tilbyder fem auditorier, der kan være vært for arrangementer, seminarer, workshops og klasser.

Beliggenhed

By: Rio de Janeiro

Brasiliens mest berømte by, Rio de Janeiro, er berømt verden over for sin stærke og lovende økonomi. Med en befolkning på over femten millioner, der udgør det næststørste marked i Brasilien, tilbyder det fordelagtige betingelser for nytilkomne virksomheder og værdsætter nye investeringer. Men ingen af disse fordele kan opveje dets turismepotentiale: hvert år byder det velkommen til tusindvis af besøgende fra hele verden, tiltrukket af sine smukke strande og andre naturlige attraktioner, inklusive karneval, og frem for alt den livlige gæstfrihed fra dets folk.

FGV EBAPE

Den moderne bygning består af tre etager og en kælder med et samlet areal på fem tusind fire hundrede kvadratmeter (svarende til næsten tres tusind kvadratfod). Lokalet kan rumme 616 studerende og byder på 120 studieområder. Bygningen byder på en moderne stor studenterlounge på entry-level; to foredragssale i Harvard-stil med plads til op til 70 personer og fem store klasseværelser – hver med plads til 48 studerende – med faste siddepladser og skriveborde, der er arrangeret i et traditionelt række-layout.

FGV hovedbygning

Beliggende i Rio de Janeiros sydlige zone, har FGV udsigt over en af verdens mest berømte og betagende udsigter: Sukkertoppen. Dets hovedkvarter blev indviet den 20. december 1968 og blev designet af et af de mest indflydelsesrige navne i moderne international arkitektur: brasilianske Oscar Niemeyer.

FGV-hovedbygningen vender ud mod Enseada de Botafogo-bugten med en cykelsti ved kysten og grønne områder, der er ideelle til gåture og andre udendørsaktiviteter.

Tæt på veletablerede kvarterer som Copacabana, Flamengo, Humaitá, Jardim Botânico, Urca, Catete og Gloria, såvel som CBD centrum, er det omgivet af hostels og hoteller, barer, indkøbscentre og butikker, metrostationer og buslinjer, samt kontorbygninger, der huser hovedkontorerne for store brasilianske og multinationale selskaber.

Forskningscentre

CBR

Center for Behavioural Research (CBR) er afhængig af tværfaglig adfærdsforskning for bedre at forstå, hvordan økonomiske, miljømæssige og sociale kræfter påvirker beslutningstagning på områder af interesse for virksomheder, statslige og ikke-statslige enheder og politiske beslutningstagere.

CBR's mission er at øge den sociale velfærd gennem adfærdsforskning.

Ved at bruge indsigt fra adfærdsvidenskaberne identificerer, designer og tester vi effektiviteten af interventioner, der sigter mod at løse et væsentligt socialt problem.

CBFR

Center for Bank- og Finansforskning i Rio (CBFR) fremmer banebrydende international forskning inden for bank- og finansområder og fungerer som et forum for videnoverførsel og samarbejde mellem akademikere og praktikere. CBFR sigter mod at nå disse mål ved at samarbejde med internationalt førende forskere inden for bank- og finansområder fra skoler i Asien, Europa, Latinamerika og USA.

Forskningsspørgsmålene, der undersøges af CBFR's forskere, dækker brede områder inden for bank og finans såsom kreditmarkedernes funktion, bankvirksomhedens betydning for økonomisk udvikling eller samspillet mellem finansiel og bankregulering og kvaliteten af finans- og bankvirksomhed. tjenester. For at diskutere disse forskningsspørgsmål og formidle resultaterne af forskningsprojekterne udgiver CBFR et nyhedsbrev og en serie af arbejdspapirer, tilbyder stipendier og et besøgsprogram og organiserer forskningsseminarer, workshops, internationale konferencer og politiske begivenheder.

ARC A&A

ARC-A&A – Applied Research Center in Accounting and Analytics har missionen at udvikle og formidle viden inden for regnskab og dataanalyse.

I denne forstand udvikler vi anvendt forskning, der søger at løse reelle problemer inden for områderne planlægning, budgettering, regnskab, revision og dataanalyse; vi arbejder i samarbejde med lignende internationalt anerkendte forskningscentre; vi udarbejder forskningsrapporter, der skal publiceres i de vigtigste akademiske tidsskrifter på området; og vi udarbejder hvidbøger for at påvirke politiske beslutningstagere, standardsættere og regulatorer.

CECIN

Center for Konkurrenceevne og Innovationsstudier (CECIN) er et initiativ fra den Brazilian School of Public and Business Administration i Fundação Getulio Vargas (FGV EBAPE). Det udvikler anvendt forskning om konkurrenceevne og innovation og fremmer samarbejde mellem projekter med forskere og offentlige og private organisationer nationalt og internationalt.

Det generelle mål for Center for Konkurrenceevne og Innovationsstudier er at blive en brasiliansk og latinamerikansk reference inden for anvendt forskning inden for konkurrenceevne, effektiv offentlig ledelse, økonomiske undersøgelser, offentlig og erhvervsinnovation, kreative industrier og oplevelsesøkonomien.

  Ranglister

  National konsolidering

  CAPES - Det brasilianske føderale agentur for støtte og evaluering af kandidatuddannelser
  Koordinering for forbedring af videregående uddannelsespersonale

  • Maksimal karakter for akademiske uddannelser.
   • MSc & PhD;
   • Maksimal karakter for professionelle masteruddannelser.
   • Executive Master i Business Administration (MEX);
   • Master i Business Management – Intensiv (MEXi);
   • Master i ledelse (MIM).

  4. klasse
  Den professionelle kandidatgrad i offentlig administration, som blev anbefalet i 2011 af CAPES, startede sine aktiviteter med en score på 4.

  • Professionel Master i offentlig administration - MAP.

  Kilde: Coordination for the Improvement of Higher Education Personnel (CAPES), 2017. CAPES er ansvarlig for at evaluere alle kandidatuddannelser i Brasilien.


  ENADE - National eksamen for studerendes præstationer

  • Bedste bacheloruddannelse

  Undergraduate Business Administration-kurset på FGV EBAPE opnåede den maksimale score i kvalitetsindikatorerne udgivet af Undervisningsministeriet i 2019. Kurset opnåede en score på 5 i National Student Performance Examination (ENADE) og Preliminary Course Concept (CPC) .

  Kilde: National Institute of Educational Studies and Research Anisio Teixeira (INEP), 2019.


  IGC - General Index of Instituted Courses

  • Maksimal karakter 5

  FGV EBAPE er klassificeret som en af de bedste højere uddannelsesinstitutioner i Brasilien, ifølge Índice Geral de Cursos (IGC) offentliggjort den 12. december 2019 af Undervisningsministeriet (MEC). Skolen er en af de få højere læreanstalter i topklasse, ifølge IGC. Kun 2,03 % af de videregående uddannelsesinstitutioner er vurderet til 5 i dette indeks.

  Kilde: National Institute of Educational Studies and Research Anisio Teixeira (INEP), 2019


  Guia Abril

  Elevvejledning

  • Maksimal karakter for bacheloruddannelsen - BSc i administration

  For 8. år i træk, 5-stjernet grad i Business Administration. Guia do Estudante er en studerende guide til at vælge bacheloruddannelser.

  Kilde: ifølge Guia do Estudante, Abril Publishing - 2018.


  International konsolidering

  Skolen er en af de bedste handelsskoler i verden. I 2014 blev FGV EBAPE tildelt EQUIS international akkreditering under European Quality Improvement System, som er en af de vigtigste certificeringer i den akademiske verden. I 2018 blev FGV EBAPE tildelt AACSB-stemplet af det vigtigste akkrediteringsorgan for business schools i USA. I marts 2015 blev Professional Master's in Public Administration (MAP) udbudt af FGV EBAPE tildelt akkreditering af International Commission on Accreditation of Public Administration Education and Training (ICAPA), som er den institution, der har ansvaret for at akkreditere uddannelses- og træningsprogrammer i offentlig forvaltning. . For nylig blev FGV EBAPE den første skole i Brasilien, der blev akkrediteret af Network of Schools of Public Policy, Affairs and Administration (NASPAA).

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Rio de Janeiro

   Edifício Roberto Campos - R. Jorn. Orlando Dantas, 30 - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ, 22231-010, , Rio de Janeiro

  • Bailrigg

   Lancaster University, LA1 4YW, Bailrigg

   • Montreal

    McGill University Rue Sherbrooke Ouest,845, H3A 0G4, Montreal

    • Yokohama

     Yokohama National University, 240-8501, Yokohama

     • Bengaluru

      Indian Institute of Management Bangalore, 560051, Bengaluru

      Spørgsmål