Keystone logo
Brima Institute

Brima Institute

Brima Institute

Introduktion

Brima Institute begynder sine uddannelsestjenester den 8. august 1996, på det tidspunkt åbnes bacheloruddannelsen i regnskabstekniker og vedligeholdelsestekniker til computerudstyr i dag, indarbejdet i undervisningsministeriet for regeringen i staten Mexico (SEGEM).

Efter fire generationer, i år 2000, blev universitetet åbnet med grader i jura og regnskab, hvormed BRIMA University Institute får til opgave at træne succesrige og forberedte unge.

Det er i 2004, hvor en anden grad i kommunikation blev født, og i 2006 blev graderne Administration og administrativ informatik indarbejdet, alle de tidligere på samme måde indarbejdet i SEGEM.

År senere startes et nyt projekt understøttet af vores høje kvalitet og ansvar inden for uddannelsesuddannelse, der kulminerer i åbningen af et postgraduate kursus, som er Master of Education Sciences i 2009 og indarbejdet i SEGEM.

Efter at have haft erfaring med at forberede fagfolk opdages et behov og mulighed for folk, der arbejder eller har en anden aktivitet i løbet af ugen, og som forhindrer dem i at afslutte deres studier og opnå indarbejdelse i SEP af Executive Degree in Law og dermed give liv til vores institution og mission om at uddanne opretstående fagfolk med værdier og med en kvalitetsuddannelse til at imødegå de udfordringer, som arbejds- og livsverdenen kræver, og det er dette middel til at opbygge deres fremtid med studier, arbejde og værdier.

Placeringer

  • Toluca

    Calle Nicolás Bravo Sur,112, 50000, Toluca

    Programmer

    Spørgsmål