Keystone logo
Brno University of Technology

Brno University of Technology

Brno University of Technology

Introduktion

Brno University of Technology (BUT)

Hvad gør Brno så speciel?

En kombination af sin teknologiindustri med et enormt beskæftigelsespotentiale, en verdenskendt arkitektur, der spænder fra fantastiske historiske paladser til funktionalistiske juveler som den berømte UNESCO-listede Villa Tugendhat og borgervennlige tjenester, er kun nogle få elementer for alle, der søger en moderne livsstil med perspektiv. Beboere og gæster finder, at Brno også er et meget sikkert sted at bo.

I betragtning af Brnos strategiske beliggenhed i Centraleuropa er det nemt at rejse til udlandet og blive inspireret af nabolandene. Smukke landskaber, den nærliggende moraviske Karst og unikke kultur-, folkemusik- og vinfremstillings traditioner i den sydlige moraviske region forbløffer besøgende, der søger efter hvile og udendørsorienterede aktiviteter.

Hvorfor studere på Brno University of Technology ?

 • over hundrede års tradition, etableret i 1899
 • mere end 25 bachelor, master og ph.d. programmer på engelsk
 • International Student Club, medlem af Erasmus Student Network - kompis program og velkomstuge for internationale studerende
 • fremragende sportsfaciliteter (stadion af olympisk standard) med bred vifte af sportsaktiviteter tilbydes
 • de største studentelejligheder i Brno
 • forskning og udviklingssamarbejde (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Skoda Auto osv.)
 • centre of excellence (Centraleuropæiske Institut for Teknologi, IT4Innovations)
 • gunstig placering i QS World University Rankings og World University Rankings

Brno University of Technology (MEN) er det største tekniske / ingeniøruniversitet i Tjekkiet og et af de førende uddannelses-, videnskabelige og forskningsinstitutioner i Centraleuropa. Dens tradition går tilbage til 1899, mere end 115 år senere har universitetet 19 000 studerende. I dag, men har otte fakulteter og tre universitetsinstitutter, fem regionale forskningscentre (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX), og det er en del af to ekspertisecentre (CEITEC, IT4Inovation).

Fakulteter

 • Fakultet for Arkitektur - FA
 • Fakultet for Erhvervsøkonomi - FBM
 • Fakultet for Byggeri og Anlæg - FCE
 • Fakultet for Kemi - FCH
 • Fakultet for Elektroteknik og Kommunikation - FEEC
 • Kunstakademiets FFA
 • Fakultet for Informationsteknologi - FIT
 • Fakultet for Mekanik- FME

Universitetsinstitutter

 • Institut for Forensic Engineering - IFE
 • Centraleuropæiske Teknologiske Institut - CEITEC
 • Center for Sportsaktiviteter - CESA

MEN programmer dækker ikke kun teknik, men også naturvidenskab, arkitektur, billedkunst, it og økonomi, med en stærk tværfaglig vægt og tæt tilknytning til industriområdet. Med sine topmoderne forskningsfaciliteter og akademisk ekspertise, MEN har et kendskab til ry blandt studerende og fagfolk.

Brno University of Technology modtog, som en af ​​de første i Tjekkiet, ECTS og DS Label certifikaterne. Begge certifikater er et bevis på, at MEN opfylder EU's kriterier inden for videregående uddannelse, og de yder også et vigtigt bidrag til udvidelse af mobiliteten og forøgelse af universitetets internationalisering.

Universitetet samarbejder med både EU og ikke-EU-partnere (har for tiden over 600 aftaler) og beskæftiger sig med forskellige mobilitetsprogrammer (Erasmus, CEEPUS, Aktion, EEA og Norway Grants mv.). Universitetets langsigtede plan er at styrke dets stilling blandt de førende, internationalt respekterede forskningsuniversiteter. Internationalt samarbejde er derfor en af ​​de strategiske prioriteter for Brno University of Technology . For at nå dette mål, forpligter MA på den ene side aktiviteter til at rekruttere flere internationale studerende, men også på den anden side at ansætte forskere og lærere fra udlandet. Som medlem af European University Association (ERE), CESAER og andre organisationer er BUT aktiv i fælles projekter og aktiviteter.

MEN har samarbejdet med de førende internationale virksomheder som Škoda Auto, Siemens, FEI, Honeywell, Bosch og IBM på lang sigt. MEN knytter disse virksomheder til studerende, der har mulighed for at forfølge en praktikplads relateret til deres fagområde eller endda at blive overvåget af eksperter fra branchen, mens de arbejder på deres afhandlinger. Jobtilbud deles med både studerende og kandidater. Universitetet tilbyder en bred vifte af sport på CESA sportscenter, som er en af ​​de bedst udstyrede centre i Tjekkiet, med stadion af olympisk standard. For BUT elever er de fleste af sportsaktiviteterne gratis.

MEN har den største studentindkvartering kapacitet på alle Brno universiteter. Udgifter til indkvartering på universitetsstuderende er ca. 170 EUR om måneden, hvert værelse har højhastigheds internet. Næsten alle tjenester ligger i nærheden af ​​campus - kantiner, caféer, sportspladser, International Student Club og universitets klubber. MEN sovesale var blandt de øverste tre i en konkurrence om de bedste haller i Tjekkiet, som vidner om deres gode kvalitet. De fleste universitetsbygninger er beliggende på universitetet Campus (Pod Palackeho Vrchem) i den nordlige del af byen Brno.

Universitetet har mange cateringfaciliteter til rådighed på fakulteter og studiehaller, som omfatter: cafeterier, restauranter, pizzeriaer, caféer, barer og snackbarer. Der er et bredt udvalg af menuer i form af varmt og koldt, lavet til bestilling, speciel kost og vegetariske retter i cafeterier og restauranter. Der er et computeriseret fødevaresystem til online bestilling og kontantfrit betaling med studiekort.

Placeringer

 • Brno

  BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Antonínská 548/1 601 90 Brno Czech Republic, , Brno

Spørgsmål