Keystone logo
Bemidji State University

Bemidji State University

Bemidji State University

Introduktion

Bemidji State University serverer over 5,100 studerende i bachelor-, kandidat- og online-gradsprogrammer. Vores kernefilosofi bygger på et engagement i miljøforvaltning, samfundstjeneste og global forståelse. Du vil se denne forpligtelse i det, vi underviser, og i hvad vi gør. Vores nordlige skovcampus ligger på Lake Bemidjis vestlige bred og minder os dagligt om behovet for at være i overensstemmelse med vores verden. Ligeledes lokker vores regions amerikanske indiske kultur os til at begynde vores globale rejse ved at forstå vores fortid, når vi forbereder os på fremtiden.

Vi skaber et innovativt, tværfagligt og meget tilgængeligt læringsmiljø, der er forpligtet til studerendes succes og en bæredygtig fremtid for vores samfund, staten og planeten. Gennem den transformerende magt inden for den liberale kunst, uddannelse i erhvervene og det robuste engagement fra vores studerende tilskynder og fremmer vi service til andre, bevarer jorden og respekterer og værdsætter de forskellige folkeslag i vores region og verden.

Gennem summen af deres uddannelsesmæssige erfaring i Bemidji State vil studerende have flere muligheder for at lære om, opleve og reflektere over universitetets fælles grundlæggende værdier for borgerligt engagement og lederskab, international og multikulturel forståelse, tro på magten i den liberale kunst og miljøforvaltning.

Disse kerneværdier styrer Bemidji-staternes læseplaner og tjenester. Ikke tæt defineret, de inviterer til fortolkning og opdagelse.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Bemidji

    Birchmont Drive Northeast,1500, 56601, Bemidji

    Programmer

    Spørgsmål