Keystone logo
Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Boston University Wheelock College of Education & Human Development

Introduktion

Wheelock College fusioneres formelt med Boston University. Et væsentligt aspekt af denne fusion var oprettelsen af Boston University Wheelock College of Education & Human Development, et nyt college ved Boston University, der kombinerer mange af ressourcerne og programmerne fra det tidligere Wheelock College og Boston University School of Education.

Som BU Wheelock vil vi søge at etablere os som en førende skole for uddannelse blandt vores jævnaldrende. Vi vil gøre dette ved at støtte akademisk ekspertise og succes blandt vores studerende ved at opbygge et fakultetsorgan, hvis forskning, undervisning og kliniske ekspertise er uden sidestykke og ved at danne meningsfulde partnerskaber med samfund og organisationer, der deler i vores ønske om at tjene elever i alle aldre og baggrunde bedst.

I løbet af denne proces og på tværs af alle vores bestræbelser vil vi trække på den historiske arv fra Wheelock College-grundlægger Lucy Wheelock og det stigende ry for BU School of Education.

Alle vores programmer fordyber dig i den specialiserede viden, der er unik for hver disciplin eller hvert felt, og udstyrer dig med de faglige færdigheder, der er nødvendige for at blive en god underviser. Vi tager det hele et skridt videre med støtte og mentorskab i hele dine feltoplevelser både lokalt og internationalt i by- og forstæderundervisningslokaler.

Placeringer

  • Brookline

    Hawes Street,43, 02446, Brookline

    Spørgsmål